1. New Cars
  2. UX
  3. Inside
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

UX ОТВЪТРЕ

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМФОРТ

Настанете се удобно в новия Lexus UX, където всичко е на една ръка разстояние. Ергономичното управление на автомобила е на Ваше разположение.

ПОДОБРЕНА ПОЗИЦИЯ НА ШОФИРАНЕ

Седалката на водача е проектирана, така че да създава естествена позиция с лесен достъп до управлението. Здравата рамка ви дава усещането на комфорт и сигурност, както и чувство за свобода.

УНИКАЛНА ЯПОНСКА АТМОСФЕРА

Оформлението на инструменталния панел е вдъхновено от японската хартия със зърнеста структура, позната като „уаши", известна в традиционните японски домове, която предизвиква чувство на спокойствие и топлина. Като алтернатива е налична повърхност, наподобяваща кожа, за инструменталния панел.

УПРАВЛЯВАЙТЕ С ЛЕКОТА

Бърз поглед към мултимедийната система с 10,3-инчов дисплей за бърза актуализация на информацията. Екранът е нежен с очите ви и лесен за разбиране. Поставяйки ръката си, безпроблемно може да управлявате аудио настройките.

СВЕТЪТ ПРЕЗ ШИРОК ЕКРАН

Независимо дали следите трафика напред от вас или се наслаждавате на красотата на шофирането в провинцията, вашият Lexus UX ви дава усещане на сигурност, като се наслаждавате на най-голямото поле на видимост в неговия клас.