1. New Cars
  2. LC
  3. Преглед
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

LC Luxury

Coupe 2 Врати

LC - Luxury - Coupe 2 Врати
Цена от
217 900,00 лв.
  • 20" алуминиеви колела, машинно полирани, 245/45 (предни) и 275/40 (задни) R20 гуми
  • Панорамен покрив
  • Предни фарове, тройни LED светлини с Автоматични дълги светлини (AHB)
  • Асистент за поддържане на пътна лента (LKA)

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Основно оборудване

ВИСОКО НИВО НА ЗДРАВИНА НА КАРОСЕРИЯТА

Динамичните качества при шофиране на LC в голяма степен се дължат на невероятно здравата носеща конструкция на каросерията и новите леки компоненти на окачването. Структурно недеформиращите се LC части които изграждат защитната клетка за пътниците са изработени от свръхвисокоякостна стомана, а лекият алуминий се използва за панелите на вратите, капака на багажника и предния капак. Здравите, усилени с въглеродни влакна, полимери са използвани за компоненти като покрива и рамките на вратите. Коравата конструкция на каросерията и ходова част на LC осигуряват високо ниво на прецизност, към която си добавя ниският център на тежестта и почти идеалното разпределение на теглото.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Революционната система за безопасност на Lexus + е част от стандартното оборудване за всички модели LC и включва система за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на пешеходци; Авангардна система за поддържане на лентата, за да ви помогне да останете "по курса"; Автоматични дълги светлини за подобрено виждане през нощта; и Динамичен радарен круиз контрол, който регулира вашата скорост спрямо тази на автомобила отпред.

LED ХОЛОГРАФСКИ ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

Вдъхновени от форсажните системи на реактивните изтребители, привлекателните задни светлини с изваяна метална рамка проектират „безкраен“ „L“ мотив на Lexus. При по-внимателно взиране се открива бутона на багажника, интегриран хармонично в контура на задните светлини.

LC ГАЛЕРИЯ

Вижте в 360°

Цял екран Затвори