1. New Cars
 2. LC
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

УСКОРЕНИЕ 0 -100 КМ/Ч

От: 5 сек.

КОНСУМАЦИЯ СМЕСЕНА

От: 8.1 л/100км

ЕМИСИИ НА CO₂ (КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ)

От: 184 г/км
*Данните се осигуряват за целта на сравнението; моля сравнявайте разхода на гориво и емисиите на CO2 с други автомобили, тествани на базата на същите технически процедури. Тези стойности може да не отразяват резултати от шофиране в реални условия. Всички автомобили са сертифицирани съгласно Световната хармонизирана тестова процедура за леки автомобили (WLTP). Данните за CO2 (и следователно данъците и крайните препоръчителни цени) може да се отличават от информацията публикувана преди 1 април 2020 г., поради промяна в официалния метод на изчисляване.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ

ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ

2 Опции

No results found, try changing the selected filters.

 • LC - Luxury - Coupe 2 Врати

  LC Luxury

  Coupe 2 Врати
  • +
   20" алуминиеви колела, машинно полирани, 245/45 (предни) и 275/40 (задни) R20 гуми
  • +
   Панорамен покрив
  • +
   Предни фарове, тройни LED светлини с Автоматични дълги светлини (AHB)

  ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ДВИГАТЕЛ

  от

  217 900,00 лв.

  10-степенна автоматична | 4X2
 • LC - Sport Premium - Coupe 2 Врати

  LC Sport Premium

  Hybrid Electric
  Coupe 2 Врати
  • +
   21" ковани алуминиеви колела, двуцветни, 245/40 (предни и 275/35 (задни) R21 гуми
  • +
   Предни фарове, тройни LED светлини с Автоматични дълги светлини (AHB)
  • +
   Прибиращ се заден спойлер

  ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ДВИГАТЕЛ

  от

  239 900,00 лв.

  10-степенна автоматична | 4X2

  от

  241 900,00 лв.

  Multi-Stage Хибрид | 4X2

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С LC

С революция в това как произвеждаме колите си, подготовката на новия LC изискваше тотално нов подход и много веображение. Всяка една дизайнерска линия отне месеци на нашия екип от инженери, дизайнери и майстори занаятчии, които не направиха нито един компромис. LC е произведена в нашия завод в Мотомачи, Япония като в неговото производство участваха нашите Takumi майстори занаятчии, които подготвиха нашия спортен автомобил LFA. LC е наличен във версия LC 500 с екстремно динамичния 5.0 литров V8 бензинов двигател, или като самозаряден хибрид LC 500h.

ПЕРФЕКТНО ИЗВАЯНО КУПЕ

Отличителната Lexus предна решетка съдържа едни от най компактните фарове в световен мащаб, докато изключително ниския профил на предното окачване, дава на LC забележителна аеродинамика. Отзад, покрива се прибира между широката база между задните колела, а стоповете са вдъхновени от форсажа на самолетните двигатели, като всичко това води до изключително мускулестата задница на колата.

УДИВИТЕЛЕН ДВИГАТЕЛ V8 ИЛИ МНОГОСТЕПЕНЕН ХИБРИД

LC е наличен с изключително реактивния LC 500 с 5.0 литра V8 бензинов двигател и 10-степенна автоматична скоростна кутия. Може да изберете и пионера LC 500h, който предлага първата многостепенна хибридна система, която събира мощността на електрически мотор, който изпълнява ролята и на генератор и 3.5 литров бензинов двигател.

ЗДРАВ И СЪЩЕВРЕМЕННО ЛЕК

За рамките на вратите и покрива на LC са използвани карбонови нишки, което прави колата здрава, но същевременно много лека. Вратите и предния / заден капак са направени от олекотен алуминий, докато рамката на автомобила е от ултра подсилена стомана.

КАБИНА С ФОКУС КЪМ ШОФЬОРА

Кабината на LC има много ергономични решения, които ви дават увереност в шофирането. За да намалят движенията на обите и потенциално разсейване, всички важни контроли и дисплеи са позиционирани в близос до погледа ви към пътя, а тези които използвате често са позиционирани на самия волан.

TAKUMI ИНТЕРИОР

Открийте в купето на LC кожата и интериорните елементи изработени по метода Takumi. От облицовката Alcantara до ексклузивния кожен скоростен лост.

Lexus Safety System +

Lexus Safety System + подкрепя вашите усещания докато шофирате, помагайки ви да останете в пътното платно благодарение на системата за предупреждение за напускане на лентата, да преборите тежкия трафик с адаптивния круиз контрол и да се предпазите от опасни ситуации със системата за предотвратяване на удар Pre-Collision System.

LC ГАЛЕРИЯ

Всяко изображение разказва история. Именно тук започва твоето приключение с откриването на спиращия дъха дизайн и майсторска изработка.