1. Discover Lexus
  2. Frankfurt motor show 2017
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ И ЕЛЕГАНТНИ NX И CT 200H F SPORT

LEXUS ПРЕДСТАВЯ ОБНОВЕНИТЕ NX И CT ПО ВРЕМЕ НА ТАЗГОДИШНОТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ. ВПЕЧАТЛЯВАЩИ НОВИ ДИЗАЙНИ. ПО-СПОРТНИ ИНТЕРИОРИ. ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ. НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПОДОБРЕНИТЕ NX И CT.

 

Впечатляващия и смел дизайн се е устремил към тазгодишното Автомобилно изложение във Франкфурт. Представяме обновените Lexus NX и Lexus CT. Дизайна и технологиите в тези два автомобила са обновени, надграждайки силните страни на моделите, за да гарантират още по-вълнуващо изживяване зад волана.

 

Обновеният NX – спортно усещане, динамичен дизайн

 

 

С комбинацията от свеж, съвременен дизайн и динамично поведение, кросоувърът NX е популярен модел в гамата на Lexus. Сега ви представяме обновен NX с мощна нова визия и интелигентни системи за безопасност.

Новият дизайн на NX изпъква с по-агресивни и същевременно изтънчени линии. Подновили сме дизайна на познатата вретеновидна предна решетка Lexus, придали сме различни форми на броните, оборудвали сме автомобила с нови 18“ алуминиеви колела и с нова “no-touch” система за отваряне и затваряне на вратата на багажника.

Междувременно интериорът премина серия промени, които имат за цел да подчертаят спортния характер и луксозно усещане в NX. Централният дисплей е по-голям, управлението на климатичната система е обновено, а централно разположеният дисплей сменя часа автоматично при промяна на часова зона. Освен това, гамата от интериорни цветове е допълнително обогатена – тапицерии Rich Cream и Ochre, а в F SPORT версиите на NX може да избирате и Flare Red, и Mustard Yellow.

Обновеното CT – вълнуващо шофиране, привличащо погледа присъствие

 

 

Открийте динамичниата нова визия на нашия луксозен компактен хечбек хибрид. Еволюцията добавя в CT 200h усъвършенствана система за безопасност и екстериор, който въплъщава вълнуващата за шофиране природа, без да прави компромис с изисканата визия и впечатляващо нисък разход на гориво.

Издигнахме изтънчеността на CT до ново равнище с по-модерен и същевременно агресивен дизайн, който приляга на хората с активен лайфстайл и излъчва силно присъствие на пътя. Профилът е по-спортен с новите колела, а промените в задната част излъчват атлетизъм. В допълнение CT вече предлага по-богата гама от цветове, включително поразителни двуцветни комбинации на кожа, микс от текстил и издръжлива синтетична кожа, както и изцяло ниво текстилни тапицерии.

 

CT 200h F SPORT

 

 

CT 200h F SPORT е моделът, който претърпя най-значителни промени през 2018. Освен изцяло новия дизайн на вретеновидната предна решетка и фаровете при най-високото ниво на оборудване, моделът предлага ексклузивни черни лайстни и двуцветни екстериорни комбинации - Lava Orange и Heat Blue. Отвътре, F SPORT моделът предлага нови ексклузивни интериорни комбинации от двуцветен кожен или текстилен салон, както и решение от синтетична кожа.

 

Технологиите за безопасност станаха още по-интелигентни

 

 

Обновените NX и CT предлагат нашата иновативна Lexus Safety System + (LSS+). Този пакет системи за подпомагане на водача използва иновативни технологии, които активно работят за вашата безопасност на пътя.

LSS+ разполага със Система Pre-Collision, която следи пътната обстановка пред автомобила за евентуални опасности и при необходимост намалява скоростта. Междувременно Адаптивният круиз контрол и Системата за предупреждение при напускане на пътна лента ви държат в правия път, когато се движите по магистрала. След което, за ваше удобство, се грижат Системата за Автоматични дълги светлини и Асистентът за разпознаване на пътни знаци.

 

Представяме Lexus Safety System+ A

 

 

Скоро ще представим и усъвършенстваната Lexus Safety System+ A в нашия изцяло нов луксозен флагман седа – Lexus LS. LSS+ A надгражда LSS+ с няколко технологии, които се появяват за пръв път в света. Те включват: Активно завиване, което автоматично отклонява автомобила от пешеходци или препятствия; Lexus CoDrive и Асистент за проследяване на пътна лента, които ви държат в пътя, дори когато няма видима маркировка на пътя; и Система за следене на трафика пред автомобила, която ви държи в безопасност на кръстовища.

Научете повече за Активната Безопаност