НАЗАД КЪМ МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА
ЧЕРЕН

ЦВЕТОВИ АКЦЕНТИ НА СЕДАЛКИТЕ

ЧЕРЕН

Вариантът в черно добавя нотка на безкраен стил, който перфектно допълва всяко настроение. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.

КОБАЛТОВО СИНЬО

ЦВЕТОВИ АКЦЕНТИ НА СЕДАЛКИТЕ

КОБАЛТОВО СИНЬО

Новата, ексклузивна трицветна шарка съчетава черно, синьо и светлосиво, за да създаде модерен и спортен интериор с усещане за простор. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.

ОХРА

ЦВЕТОВИ АКЦЕНТИ НА СЕДАЛКИТЕ

ОХРА

Охрата извиква игриво винтидж усещане, което контрастира приятно с модерния вид на интериорния дизайн на новия Lexus UX. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.

МЛЕЧНОБЯЛО

ЦВЕТОВИ АКЦЕНТИ НА СЕДАЛКИТЕ

МЛЕЧНОБЯЛО

Изберете цвят Млечнобяло, за да се насладите на топла атмосфера на посрещане всеки път, когато шофирате. Този приветстващ цветови нюанс излъчва елегантност и лукс. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.

БЯЛА ПЕПЕЛ

ЦВЕТОВИ АКЦЕНТИ НА СЕДАЛКИТЕ

БЯЛА ПЕПЕЛ

Тази изцяло нова монохромна цветна схема добавя блясък и чувство за дълбочина, създавайки приятна, ефирна околна среда към интериора на новия Lexus UX. Тапицерията е украсена като е използвана Изчислена арт перфорация, за да се постигне луксозна шарка от фини математически линии.