ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С UX

От дръзката предна част с драматичната си, иконична решетка Lexus, до спортния силует и смелия дизайн на задната част, изцяло новият Lexus UX има нов, смел подход на мислене за кросоувъра. И интериорът е също толкова вълнуващ, с дизайн, основан на японската архитектурна концепция „енгава", където границите между интериора и екстериора са свързани естествено. Ще се почувствате напълно у дома си в луксозната среда, фокусирана върху водача, която ще усетите едновременно отворена, но и сигурна.


 

 
  2019 lexus ux presales key features
 • Хечбек управление

  Насладете се на високата позиция на водача и отличната видимост на модерен кросоувър. Ниският център на тежестта и твърдата платформа позволяват на UX да осигури прецизна динамика на шофиране, която не бихте очаквали в SUV. Това се подсилва допълнително от уникалните аеродинамични стабилизатори, елегантно вградени в дизайна на калниците и задните светлини, които предлагат стабилност при висока скорост и напречни ветрове.

 • Повишена динамика

  UX предлага избор между две модерни задвижвания, включващи ново поколение, самозаряден хибрид, който комбинира водещо място в класа си, благодарение на ниския си разход на гориво, заедно с изключително плавно динамично представяне. Или изберете бензинов двигател, който осигурява достъпност и динамика с високи нива на икономичност.

 • Иновативни технологии

  Системата Panoramic View Monitor комбинира снимки от четири видео камери, които дават 360-градусов изглед тип „птичи поглед" на автомобила и средата около него през изключителен 10,3-инчов екран. Няма място за притеснение за проблемни кабели, благодарение на наличното безжичното зарядно, съвместимо с Qi, което ви позволява да зареждате устройство като вашия смартфон, само като го поставите на мястото за зареждане.

 • Подобрена безопасност

  С новата система Lexus Safety System+, UX се възползва от изключителен пакет за превенции, включващ разпознаване на пешеходци и велосипедисти.

 • Изключителна майсторска изработка

  Нашите майстори занаятчии Изключителна майсторска изработка „такуми" са създали луксозна и уникална интериорна среда в UX, използвайки висококачествени материали. Гладките кожени седалки използват перфориран арт шаблон, както и изкуството на традиционнните японски шевове „сашико".

Next steps

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА