НОВИЯТ UX

НОВИ ХОРИЗОНТИ ЗА КРОСОУВЪРА

Новият Lexus UX е различен от всички предходни модели Lexus. Той се отличава с дързък дизайн, неоспорима мощност и елегантен силует, въплъщаващ стил и динамика.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С UX

От дръзката предна част с драматичната си, иконична решетка Lexus, до спортния силует и смелия дизайн на задната част, изцяло новият Lexus UX има нов, смел подход на мислене за кросоувъра. И интериорът е също толкова вълнуващ, с дизайн, основан на японската архитектурна концепция „енгава", където границите между интериора и екстериора са свързани естествено. Ще се почувствате напълно у дома си в луксозната среда, фокусирана върху водача, която ще усетите едновременно отворена, но и сигурна.


 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
 • Хечбек управление

  Насладете се на високата позиция на водача и отличната видимост на модерен кросоувър. Ниският център на тежестта и твърдата платформа позволяват на UX да осигури прецизна динамика на шофиране, която не бихте очаквали в SUV. Това се подсилва допълнително от уникалните аеродинамични стабилизатори, елегантно вградени в дизайна на калниците, и задните светлини, които предлагат стабилност при висока скорост и напречни ветрове.

 • Изключителна майсторска изработка

  Нашите майстори занаятчии „такуми" са създали луксозна и уникална интериорна среда в UX, използвайки висококачествени материали. Гладките кожени седалки използват перфориран арт мотив, както и традиционнните японски шевове „сашико".

 • Повишена динамика

  UX предлага избор между две модерни задвижвания, включващи ново поколение, самозаряден хибрид, който съчетава челно място в класа си, благодарение на ниския си разход на гориво, с изключително плавно динамично представяне. Или изберете бензинов двигател, който осигурява достъпност и динамика с високи нива на икономичност.

 • Иновативни технологии

  Системата Panoramic View Monitor комбинира снимки от четири видео камери, които дават 360-градусов изглед тип „птичи поглед" на автомобила и средата около него през изключителен 10,3-инчов екран. Няма място за притеснение за проблемни кабели, благодарение на наличното безжичното зарядно, съвместимо с Qi, което ви позволява да зареждате устройство като вашия смартфон, само като го поставите на мястото за зареждане.

 • Подобрена безопасност

  С новата система Lexus Safety System+, UX се възползва от изключителен пакет за превенции, включващ Активна система за избягване на сблъсъци с разпознаване на пешеходци, Система за предупреждение при напускане на пътната лента с Асистент за следване на пътната лента, Асистент за автоматично управление на дългите светлини, Динамична система за поддържане на постоянна дистанция до предходния автомобил и Асистент за разпознаване на пътните знаци.

 • F SPORT стил

  Открийте UX F SPORT за по-динамично изживяване при шофиране. Перата за смяна на скоростите и воланът от перфорирана кожа създават вълнуваща спортна атмосфера, докато стилът на иконичната вретеновидна решетка и предна броня открояват моделите UX F SPORT.

ОТКРИЙТЕ ЦВЕТОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Започнете конфигурацията на UX спрямо вашите изисквания, експериментирайте с различни цветове или продължете напред към оборудване и галерия

Кликнете върху автомобила, за да завъртите

UX 250h AWD Luxury / Черно

ИЗПИТАЙТЕ UX

УСЕТЕТЕ UX

Моделът не е представителен за гамата.


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

НОВИ ХОРИЗОНТИ

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА РАЗШИРЕНА РЕАЛНОСТ ЗА UX

Насладете се от всеки ъгъл и във висока резолюция на пълноразмерния интериор и екстериор в UX и разберете защо новият UX ще посрещне отлично изискванията на динамичния градски начин на живот.

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА