1. New Cars
  2. UX
  3. Imaginative technology hotspots
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

ЯСНО И ПРОСТО

Големият цветен Head-up дисплей винаги е видим ясно дори и при ярка слънчева светлина, като ви дава информацията, от която се нуждаете, с един поглед.

ПЪЛНА ВИДИМОСТ

Системата Panoramic View Monitor показа комбинирани снимки отпред, отзад и от страничните части на вашия Lexus UX, като поема неувереността при бавно маневриране, навигирайки в тесни ъгли и пътища.

ПОДОБРЕНО КАЧЕСТВО НА ВЪЗДУХА

Атмосферата в автомобила може да е невидима, но е от значение. Спечелилата награди Nanoe® технология е внедрена, за да пречиства и овлажнява въздуха в купето, така че винаги да се чувствате свежи в края на вашето пътуване.

БЕЗУСЛОВЕН КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Климатичната система предлага на всеки пътник в новия Lexus UX комфортна среда като поддържа постоянна температура.

АУДИО, КОЕТО ВДЪХНОВЯВА

Да слушате чист, точен, силен звук е основна част от усъвършенстваното изживяване от шофирането. Аудио системата Mark Levinson Premium Surround превръща вашия Lexus UX в самостоятелна концертна зала.

БЕЗПРОБЛЕМНО ЗАРЕЖДАНЕ

Не се притеснявайте за неприятните кабели като разполагате с безжично зарядно устройство, съвместимо с Qi, в долната част на централната конзола. Това ви позволява да заредите устройство като смартфон, единствено поставяйки го върху зарядното.