1. New Cars
  2. UX
  3. How hybrid works
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

ПО-ПЛАВЕН СТАРТ

В Lexus нашият водещ принцип е „кайзен" или непрекъснатото усъвършенстване. Прилагаме този принцип, за да ви доставим подобрено поведение, каквото може да бъде видяно в четвъртото поколение хибридно задвижване в новия Lexus UX.

Необходимо е единствено да потеглите. Батерията ще е в готовност още от момента, в който се разположите на седалката на водача, без да е необходимо да я зареждате през нощта.

В градска среда напълно електрическият режим на шофиране изразява най-добре характера си - без СО2 емисии и разход на гориво, което обикновено се използва при ниска скорост.* Благодарение на лесното управление в най-големите задръствания, електрическият режим е адаптиран идеално за градския живот.

*Когато имате нужда от повече мощност при ниска скорост, бензиновият двигател се включва.

КОМБИНИРАНА МОЩНОСТ

Хибридът Lexus осигурява едновременно мощност и ефективност, благодарение на двата източника на енергия.

Благодарение на съвършената комбинация между бензиново и хибридно захранване, хибридната система следи условията за шофиране, за да координира двата източника на мощност при необходимост, независимо дали при ускорение в трафик или шофиране по скоростни пътища.

ИНТЕЛИГЕНТНО СПИРАНЕ

Енергията при всички сазамозарядни хибриди Lexus е внимателно съхранена.

Вашата батерия се зарежда във всеки един момент на шофиране. Когато сте в движение, но и когато намалявате или спирате, системата ни за регенеративно спиране рекуперира дори повече енергия.