1. New Cars
  2. RZ
  3. The Drive is Everything
  4. Space and Comfort
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RZ ОБОРУДВАНЕ

ПРОСТРАНСТВО И КОМФОРТ

RZ ОБОРУДВАНЕ

СЕЛЕКТОР НА НАСТРОЕНИЕ

Интериорът е проектиран като светло и отворено пространство, подсилено от амбиентно осветление с широк спектър от цветови вариации, които да отговарят на характера на пътуването. Lexus Mood Selector позволява на пътниците да персонализират това осветление от палитра от 64 цвята.


*
Дизайнът One Motion Grip не е окончателен. Въвеждането се предвижда през 2025 г.

RZ ОБОРУДВАНЕ

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Опционалният панорамен покрив с моментално потъмняване разширява усещането за простор и светлина в купето. Стъклото му отразява инфрачервеното лъчение и намалява топлината през слънчевите дни, като същевременно помага да се запази топлината в интериора в студено време.
RZ ОБОРУДВАНЕ

УСТОЙЧИВИ МАТЕРИАЛИ

Седалките на RZ могат да бъдат тапицирани с ултравелур и веган кожа, за да отразяват философията за ниски емисии на водачи, които са изключително съзнателни и водят етичен начин на живот в търсене на устойчива среда.
RZ ОБОРУДВАНЕ

КОМФОРТНА ТИШИНА

За да се постигне водеща в класа тишина в кабината, отпред се използва стъкло с акустични качества. Плоските лайсни на вратите и системата с двойно заключване за предния капак допълнително допринасят за намаляване на натрапчивия шум в интериора.