1. New Cars
  2. RZ
  3. The Drive is Everything
  4. A New Way to Drive
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RZ ОБОРУДВАНЕ

НОВ НАЧИН НА ШОФИРАНЕ

RZ ОБОРУДВАНЕ

TAZUNA КОКПИТ

Кокпитът на RZ 450e представлява смела еволюция на концепцията Tazuna, обединявайки позицията на водача зад волана и прецизното разположение на приборите, контролните органи и уреди и сензорния дисплей, в името на това да се създаде пространство, където са необходими само леки движения на ръцете и очите за управление на автомобила. Принципът е вдъхновен от малките настройки на поводите, които ездачът използва, за да контролира коня.
 

* Дизайнът One Motion Grip не е окончателен. Въвеждането се предвижда през 2025 г.

RZ ОБОРУДВАНЕ

ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН

Разположението на head-up дисплея и 14-инчовия мултимедиен дисплей също са оптимизирани, а арматурното табло е поставено ниско, което допълнително подобрява линията на видимост на водача. Този изчистен и минималистичен външен вид има по-малко елементи и по-малко орнаменти, като същевременно използва висококачествени материали. Централната конзола разполага с ново управление за системата за превключване на режимите без директна механична връзка (shift-by-wire) по кабел, което отразява цялостната простота на дизайна.
RZ ОБОРУДВАНЕ

ONE MOTION GRIP

За подобряване на динамичните качества  изберете опционалната система One Motion Grip за кормилно управление с "щурвал". 


*Дизайнът One Motion Grip не е окончателен. Въвеждането се предвижда през 2025 г.