1. New Cars
  2. RZ
  3. The Drive is Everything
  4. Stunning Looks
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RZ ОБОРУДВАНЕ

ЗАВЛАДЯВАЩА ВЪНШЕН ВИД

RZ ОБОРУДВАНЕ

ЧЕТВОРНИ LED СВЕТЛИНИ

Липсата на двигател с вътрешно горене позволява предният капак на RZ да е по-нисък, а отворите за въздух по-малки. Дръзката характерна за Lexus вретеновидна стилистична форма е приложена триизмерно, а това създава нов и изчистен дизайн. Елегантните четворни LED светлини се интегрират с вретеновидното купе, за да създадат хармония и единство.
RZ ОБОРУДВАНЕ

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ LED ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

Изтънчената високотехнологична задна част включва издължена LED светлинна лента по цялата широчина на автомобила. Минималистичният външен вид с изострени черти създава впечатление за изчистеност и прецизност, подчертани от отличителната нова емблема на Lexus.
RZ ОБОРУДВАНЕ

ПЪРВАТА ДВУЦВЕТНА КАРОСЕРИЯ НА LEXUS

Подобрената производствена и стилистична гъвкавост позволи създаването на по-мускулесто оформени предни калници. Ефектът се засилва от предлаганата като допълнително оборудване каросерия на Lexus в два цвята, която разширява контрастиращата черна зона от покрива до предния капак.
RZ ОБОРУДВАНЕ

МОЩЕН СИЛУЕТ

Страничният профил на автомобила обтича повърхнините, насочвайки се към задната част и създавайки мощен силует, съчетан с широка стойка. Задната част подчертава комфортното пространство на автомобила и изключителните динамични качества при шофиране. Междуосието от 2850 мм допринася за цялостното въздействие, изразявайки ниския център на тежестта и отличния баланс.