1. New Cars
 2. RZ
 3. The Drive is Everything
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ШОФИРАНЕТО Е ВСИЧКО

RZ

РАЗВЛЕЧЕНИЕТО Е ВСИЧКО

С изцяло новия RZ ще изживеете мултимедия, която е повече от просто забавление. Осигурен с интуитивна технология, гласов асистент „Hey Lexus“ и дисплей на нивото на очите. Усещането за сигурност и комфорт на пътя е насочено към водача.

Lexus RZ 450 в движение по баир

НОВИЯТ LEXUS RZ 450e

RZ е много повече от сухите данни които стоят зад неговите характеристики. Това е изцяло електрическо шофиране в най-вълнуващия му вид, характер на автомобила, създаващ истински апетит за спиращи дъха завои и пробег от над 400 км по WLTP.

 • ВИД НА КУПЕТО
  SUV
 • СЕДАЛКИ
  5
 • НИВА НА ОБОРУДВАНЕ
  3
НАПЪЛНО НОВИЯТ LEXUS RZ 450e

ДОСТОЛЕПНО ПРИСЪСТВИЕ

Със зашеметяващ дизайн, Lexus RZ 450e е най-модерният от луксозните SUV автомобили. Новата "вретеновидна" стилистика на каросерията е елегантна и обточена, а широката стойка изисква внимание от пръв поглед. Скулптурираните форми подсказват неговия спортен темперамент. С дръзкото си поведение, RZ е създаден, за да осигури истинско изживяване с един луксозен SUV модел.

 • ЕЛЕКТРИЧЕСКО УДОВОЛСТВИЕ
 • НОВАТОРСКО УСЕЩАНЕ
 • МОДЕРЕН РАЗКОШ
RZ ИНТЕРИОР

РЕАЛИЗИРАН ПОТЕНЦИАЛ

RZ е първият захранван с акумулатор електрически автомобил на Lexus (BEV), разработен от нулата. Той реализира вълнуващия потенциал на новите технологии, които са предпоставки за още повече динамика и удоволствието от шофирането.

RZ ВЪНШНОСТ

МОЩЕН И УСТОЙЧИВ

Липсата на двигател с вътрешно горене дава възможност предният капак на RZ да бъде по-нисък, а това допринася за създавансе на по-аеродинамичен профил. Страничните линии обтичат повърхността и достигат връх към задната част, добавяйки чувство за мощ.

RZ ВЪНШНОСТ

DIRECT4 ТЕХНОЛОГИЯ

RZ е оборудван с новата система DIRECT4. Тази ексклузивна и интелигентна технология постоянно балансира сцеплението между гумите на предните и задните мостове (e-Axles), осигурявайки тиха, ефективна и безпроблемна задвижваща сила. Резултатът е интуитивна управляемост, без стрес.

RZ ВЪНШНОСТ

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ПРИСЪСТВИЕ

От всеки ъгъл RZ демонстрира бъдещето на „електрифицирания“ дизайн на Lexus. Елегантен и завладяващ, той предлага спортен темперамент, а неговата плавна грация говори за гордо наследство.

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS RZ 450e

ИЗРАБОТЕНА, ЛУКСОЗНА КАБИНА

От блестящите ефекти на променящата се светлина до завладяващо модерния дизайн на "кокпита" Tazuna, интериорът на RZ е поглед към бъдещето. Лукс с усещане за присътвие на човек.

 • ИЗКУСТВОТО СРЕЩА ЗАНАЯТА
 • ИЗРАЗИТЕЛНО МОДЕРЕН
 • ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМФОРТ
RZ ИНТЕРИОР

ЛИЧЕН ПО УНИКАЛЕН НАЧИН

Шофирането на RZ е забележително хармонично и не създава усилия. Завладяващият дизайн на "кокпита" Tazuna е естетичен, но целенасочен, с прибори, разположени в зрителната линия на водача. Дизайнът One Motion Grip не е окончателен. Въвеждането се предвижда през 2025 г.

RZ ИНТЕРИОР

ПРЕДВИЖДАНЕ НА ВСЯКА НУЖДА

Интериорът е проектиран около Omotenashi, израз на традиционното японско изкуство на гостоприемството, съсредоточено върху предвиждането на нуждите на госта. Можете да го усетите с интелигентния, електронно потъмняващ стъклен панорамен покрив, лъчистите нагреватели и приборите.

RZ ИНТЕРИОР

ДИГИТАЛНО ТРАНСФОРМИРАН

Най-новото поколение Lexus Safety System+ разполага с несравними нива на интелигентна защита. Изключително големият 14-инчов сензорен екран се превръща в център за вълнуващи мултимедийни и функции за свързване.

RZ ИНТЕРИОР

МОМЕНТИ НА БЕЗМЕТЕЖНОСТ

RZ осигурява комфорт, който остава с вас през цялото ви пътуване. Можете да почувствате работата на майсторите на Lexus, работили прецизно върху всеки милиметър от колата.

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS RZ 450e

ТОВА Е LEXUS ELECTRIFIED

Жена зарежда Lexus RZ
Lexus RZ преглед в 360°
RZ 450e

ЛИДЕР В ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯТА

В продължение на почти 20 години Lexus е лидер в електрификацията на луксозни автомобили. Нашите модели се отличават със своята изтънченост, доказано качество и всепризната надеждност. Електрификацията означава повече от батерии и електрически мотори. При RZ задвижването е всичко, то реагира незабавно на всяко ваше движение и осигурява изградена по уникален начин връзка между автомобил и водач. Просто го изживейте, за да разберете какво означава това.

Lexus RZ 450
RZ 450e

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКО БЪДЕЩЕ

С широка и непрекъснато разширяваща се мрежа за зареждане в цяла Европа, изцяло електрическата ни визия вече е на път. Насладете се на иновативни технологични решения, по-ниски текущи разходи, истинска свързаност и динамика, която е по-щадяща за планетата. Научете повече за това как функционира вашият RZ и как ще промени начина ви на шофиране.

Lexus RZ електрическо зареждане
Шофиране на Lexus RZ 450
RZ 450e

НАПРАВЕТЕ ПРИТЕЖАВАНЕТО ПО-ЛЕСНО

Притежаването на Lexus RZ има за цел да ви накара да се почувствате специални и затова ние правим изживяването при притежаване на такъв автомобил просто и приветливо. Това включва Lexus Relax, за да ви осигури пълно спокойствие дори след изтичане на гаранцията на вашия производител. От финансиране до застраховка, поддръжка и дори гуми, гъвкавото решение за мобилност Lexus Easy ви позволява да се съсредоточите върху шофирането, а не върху детайлите.