1. New Cars
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RXL

САМОЗАРЯДЕН ХИБРИД

От

153900.0

RXL - Luxury Sunroof - SUV 5 Doors

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране

1/ Вашият двигател
1/ Вашият двигател

1 Опции

1 Опции

2/ Изберете
2/ Изберете

2 Опции

2 Опции

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RX L

Възползвайте се от гъвкавостта на трите реда седалки на елегантния RX L. Луксозния SUV на LEXUS предлага повече пространство и практичност, благодарие на третия ред седалки, които се предвижват напред и назад, за да предложат повече пространство за краката.

ТРЕТИ РЕД СЕДАЛКИ

Третия ред седалки в RX L предлагат гъвкавостта да настаните две деца или двама възрастни, за по-къси разстояния. Седалките може да се управляват електронно от втория ред и могат да бъдат местени с до 93 мм, предлагайки повече пространство за пасажерите на трети ред.

TAKUMI ИНТЕРИОР

Вниманието към детайла на нашите Takumi майстори занаятчии e веднага видимо в интериора на RX L благодарение на прецизните шевове на кожата и луксозните и изпипани елементи на таблото и вратите.

СИГУРНОСТ

Въздушните възглавници на RX L са проектирани така, че да предложат по-добра защита на пасажерите от третия ред. Също така нашата интуитивна система Lexus Safety System + включва система за предотвратяване на сблъсък с пешеходци, предупреждение и контрол за напускане на лентата, автоматични къси и дълги светлини, динамичен круиз контрол и засичане на пътни знаци.

ОТЧЕТЛИВА ДИНАМИКА

Пионерния самозаряден хибрид интелигентно комбинира 3.5 л V6 бензинов двигател с два електрически мотора, което прави RX 450hL лесен за шофиране, накъдето и да пътешествате.

НОВИ ТЕХНОЛОГИИ

Вътре в RX L ще намерите голям 12.3 инчов тъчскрийн екран, който е изключително интуитивен за управление и предлага лесен достъп до апликациите на смартфона ви през Apple Car Play и Android Auto.

ГАЛЕРИЯТА НА RX

Убедете се сами в елегантния изчистен профил и вниманието към детайла в просторния нов RX.