1. Emergency measures
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ

 

За нас в Lexus винаги основен приоритет са безопасността, сигурността и мобилността на нашите клиенти, служители и партньори. Желаем и се стараем да оправдаваме доверието на своите клиенти и затова за нас е за важно да бъдете добре информирани.

Lexus, автосалон и сервизен център, продължава своята дейност с въведени необходимите стриктни мерки за дезинфекция, превенция и опазване здраветo на клиентите, служителите и партньорите ни, в съответствие с препоръките на здравните власти.

Във връзка с извънредната епидемиологична обстановка в страната, услугата Concierge на Lexus, част от пакета 5 Star Services, временно се преустановява.

Ние сме на ваше разположение, за да осигурим максимално качествено и бързо обслужване на всеки един клиент. Напълно разбираме, че в създалата се обстановка може да предпочетете комфорта на собствения си дом или офис, докато общуваме.

Може да се свържете с нас относно нужда от сервизна услуга, за покупка на нов или употребяван автомобил, както и ако желаете да заявите среща с търговец по телефона. Ще се постараем да Ви предоставим детайлна информация, както и допълнителни изображения и видео за автомобила, от който се интересувате, чрез телефон, видео връзка или електронна поща.

Свържете се с нас чрез националния телефон 0800 15 111 или на е-mail sales@tma.lexus.bg.

Можете и да ни изпратете запитване чрез формата за контакт на сайта ни: тук или във Facebook