1. Discover Lexus
  2. Lexus Lc yellow edition
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

LEXUS ПРЕДСТАВЯ НОВОТО ОСЛЕПИТЕЛНО КУПЕ LC YELLOW EDITION

  • Новият Yellow Edition е ексклузивно допълнение към купе гамата на флагмана Lexus LC;
  • Жизнерадостен външен цвят Flare Yellow и уникален интериорен завършек в черно, бяло и топложълто, висококачествени материали, включващи semi-aniline кожа и Alcantara;
  • Спецификацията с оборудване Sport+ включва Lexus Dynamic Handling (LDH) с Кормилно управление на предните колела с променливо предавателно отношение (VGRS) и управление на четирите колела, Torsen диференциал с ограничено приплъзване, 21-инчови ковани алуминиеви колела, покрив от карбонов композит и активен, заден спойлер;
  • Луксозните характеристики на купето включват Head-Up дисплей, дръжки с Alcantara, предни електрически седалки с настройка в 10 посоки и кожа semi-aniline.

 

С новия LC Yellow Edition Lexus представя ново, ослепително допълнение в купе гамата на флагмана LC. Верен на своето име, той показва жизнерадостния външен цвят Flare Yellow, който демонстрира изключителния стилен ефект, печелещ награди на LC.

Цветната тема продължава и в купето, където черните панели на вратите са подчертани от топложълти вложки Alcantara. Топлият жълт нюанс също така е пренесен в контрастните детайли на шевовете на белите, кожени седалки, инструменталния панел, волана и подлакътника на централната конзола, илюстрираща майсторската „такуми“ изработка, която е отличителна черта за лукса на Lexus. Купето също така включва Head-Up дисплей за водача, кожа Alcantara за облегалката на главата на предните седалки и електрическа настройка на предните седалки в 10 посоки в кожа semi-aniline.

С грабващ погледа външен вид, LC Yellow Edition се възползва от модерните характеристики за динамика и управление, част от спецификацията на LC Sport+. Гъвкавостта, надеждното управление и върховата отзивчивост са налични, благодарение на Lexus Dynamic Handling (LDH) и Кормилното управление на предните колела с променливо предавателно отношение (VGRS) и управление на четирите колела, което управлява независимо предните и задни ъгли на завиване и Torsen диференциал с ограничено приплъзване. Тези модерни системи позволяват на водача напълно да изследва целия потенциал на глобалната архитектурна платформа GA-L на LC с отличния му баланс и нисък център на гравитация.

Специални екстериорни характеристики включват 21-инчови, ковани алуминиеви колела, както и покрив и активен заден спойлер от олекотен, но много здрав карбонов композит. Спойлерът играе специална роля в запазване стабилността на автомобила като се отваря автоматично при скорост над 80 км/ч.

Вариантите на Yellow Edition серията ще бъдат налични и за двата модела – LC 500h с революционната, самозарядна система Multi Stage Hybrid System и LC 500, задвижван от 477 к.с., V8 естествено аспириран двигател с 10-степенна автоматична трансмисия.
LC Yellow Edition ще бъде изложен на щанда на Lexus по време на Международното автомобилно изложение в Париж през октомври. Клиентски доставки ще се осъществяват от есента на тази година.

Пълни подробности за Lexus LC Yellow Edition можете да откриете в пресцентъра на Lexus Европа на адрес http://newsroom.lexus.eu.