1. Discover Lexus
  2. Opening of the 79th Venice International Film Festival
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
НОВИНИ ЗА LEXUS

ОТКРИВАНЕТО НА ФИЛМОВИЯ ФЕСТИВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

  • Главна роля за Lexus на церемонията по откриването на Международния филмов фестивал във Венеция – La Biennale di Venezia
  • Lexus е официален автомобил на фестивала за шеста поредна година
  • Изцяло новият RX е водещ в списъка модели на Lexus, подкрепящи също водещи филмови фигури, знаменитости и VIP особи по време на събитието във Venice Lido

 

Lexus се присъедини към водещи фигури от света на киното, знаменитости и VIP персони за церемонията по откриването на 79-ия международен фестивал във Венеция – La Biennale di Venezia. Отбелязвайки своята шеста поредна година като Официален автомобил на фестивала, луксозната марка представи най-новите си модели на събитието на червения килим, водени от изцяло новия хибриден електрически SUV RX.

Вечерта видя звезди, включително Джулиан Мур, Редже-Жан Пейдж, Росио Моралес, Катрин Деньов и Теса Томпсън, придружени на галата от цяла флотилия автомобили Lexus Electrified, включително UX, NX, RX и ES.

Постоянната подкрепа на Lexus за фестивала отразява ценностите, които се споделят между световете на киното и автомобилизма. И двата отдавна са вдъхновени от желанието да разширят хоризонтите на хората чрез пътуване, време и нови преживявания. Точно както киното предоставя уникална среда за създаване на незабравими моменти, така и Lexus се стреми да достави вълнение чрез своя новаторски и пионерен дух.

По същия начин обстановката във Венеция предоставя друга вдъхновяваща връзка. Този уникален, вълшебен град създава незабравими спомени, като същевременно придава важност на въпроса за устойчивостта.

„Ние сме развълнувани и горди да се върнем във Венеция и имаме честта да демонстрираме ценностите, които отличават нашата марка“, каза Маурицио Перинети, директор на Lexus Италия. „Това е престижна сцена за представяне на изцяло новия RX, един от нашите най-емблематични модели. Надяваме се, че фестивалът и неговата публика ще разпознаят и оценят дизайна, качеството, технологията и екологичния фокус, които сме инвестирали в новия RX и създаването на още едно невероятно изживяване на Lexus.“

Новият RX бе представен заедно с други модели от гамата Lexus Electrified, включително изцяло електрическия кросоувър UX 300e, като част от гама от 40 автомобила, използвани за превоз на гости и официални лица от и до събития на червения килим, до фестивалното приключване на 10 септември. В съответствие с блясъка на събитието, гамата включваше LC 500, многократно награждаваният водещ кабриолет на Lexus.