1. Discover Lexus
  2. Atmosphere Guide
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
LEXUS LBX

ОТКРИЙТЕ АТМОСФЕРАТА НА LBX, КОЯТО ВИ ПОДХОЖДА

Какво означава за вас необикновеното ежедневие? Заобиколени ли сте от предмети и пристрастия, които отразяват вашата уникалност? Чувствате ли се като у дома си при всяка възможност? Преживявате ли нещо, което се откъсва от нормата? Заповядайте, пред вас е LBX.

Създаден за да направи ежедневието ви необикновено и уникално за вас, самозарядният хибрид LBX се предлага в различни атмосфери. Премиум, но същевременно забавна за шофиране, всяка атмосфера се отличава със своите външни цветове и интериорни материали. Позволявайки ви да приспособите автомобила си към вас и вашия начин на живот, LBX наистина прави лукса персонален.

Продължавайте да четете, за да разкриете характера на всяка атмосфера на LBX и да намерите своя партньор.

ЗА КОГО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ РАЗЛИЧНИТЕ АТМОСФЕРИ?

Нашите уникални LBX атмосфери са създадени да отговарят на нуждите на различни шофьори и техните лични предпочитания. Индивидуални като естетика и дух, нашите изискани и динамични атмосфери привличат различни стилове и начини на живот.

За тези, които предпочитат финия и дискретен, но същевременно с това модерен дизайн, нашите изискани атмосфери са перфектният съюзник на по-изчистената стилистика. А за тези, които гравитират към по-смели дизайни, решението са нашите динамични атмосфери.

ИЗИСКАНИТЕ АТМОСФЕРИ

Елегантни? Изтънчени? Тихо уверени? Нашите две изискани атмосфери, LBX Elegant и LBX Relax, са проектирани за тези, които ценят дискретно уверения и изтънчен стил.

Налични за персонализиране според вашите стилови предпочитания, те дават възможност за избор от набор от едноцветни решения за каросерията и за двете атмосфери. От подчертания син Dark Blue до елегантен нюанс Black Mica, вие можете да решите каква част от съвременната ви страна искате да покажете на пътя. И коя да улови идеално вашия изтънчен характер.

LBX ELEGANT: ЗА РАФИНИРАНИ СТИЛОВЕ

LBX Elegant е нашата атмосфера излъчваща прецизност, която е идеална за шофьори търсещи изисканост. Отразявайки мантрата „по-малкото е повече“, която е основа на мисленето на онези, харесващи изчистеността на формите, тя отразява спокойствието на начина на живот, изпълнен с по-бавни уикенди и минималистичен домашен интериор.

Вдъхвайки уникалност на ежедневното шофиране, както отвътре така и отвън, интериорът LBX Elegant се предлага в полиран кафяв Forest Brown цвят или дискретен Ammonite Sand. Съотвестващ на начина на живот на тези, които предпочитат съзнателния стил, той включва Vegan Tahara за тапицериите на седалките, волана, лоста за режимите на трансмисията и облицовките на вратите стандартно.

LBX RELAX: ЗА СЪВРЕМЕННИ ЛИЧНОСТИ

Отличаващ се с естетика, която е фино настроена да балансира неостаряващия стил със съвременните нюанси, LBX Relax принадлежи на тези, които предпочитат здравословен и съвременен начин на живот. Тази атмосфера е едно ново автомобилно предложение за шофьорите, готови да посрещнат новата ера с отворени обятия, докато все още прегръщат Lexus, когото познават и обичат.

Въплъщавайки изтънченост по всеки възможен начин, LBX Relax комбинира скулптурирана едноцветна външност с елегантен интериор в черен цвят Black или Saddle Tan. Обзавеждането му включва полу-анилинова кожа с отличителни шевове Tatami, гарантиращи че секцията "по-фини" детайли е отметната за тези, които търсят дискретен израз.

ДИНАМИЧНИТЕ АТМОСФЕРИ

Дръзки? Страстни? Със свободен дух? LBX Emotion и LBX Cool са нашите две динамични атмосфери, предназначени за тези, които никога не се стесняват от един или два възхитени погледа на пътя.

Предлагат се в разнообразие от двуцветни опции за външността, включително Ruby, Sonic Copper или Passionate Yellow. Комбинирани с черен Astral Black, тези атмосфери са предназначени за хора, които се противопоставят на общоприетото. И за тези, които жадуват за автомобил, който отразява точно техния начин на живот.

LBX EMOTION: ЗА ЕСТЕТИЧЕСКИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

В идеална хармония с тези, които никога не се стесняват да направят впечатление, LBX Emotion е подходящ за динамичен стил и начин на живот. Готов в еднаква степен да изрази себе си смело по градските улици, или да поеме на приключения по криволичещи междуградски шосета, LBX Emotion е подготвен за всякакъв вид необикновени ежедневия.

Допълвайки тези, които прегръщат с цялото си сърце своята уникалност, LBX Emotion позволява пътуване в автомобил, който разкрива индивидуалността още с първия поглед. Предлаган с интериор в перфорирана Vegan Tahara тапицерия в черно, с контрастни червени шевове, LBX Emotion пасва безпроблемно на вашето цветно въображение. Но дори ако има дни без приключения, вълнението ви съпровожда и при най-малките пътувания.

LBX COOL: ЗА ТЪРСЕЩИТЕ КРЕАТИВНОСТ

Запознайте се с LBX Cool: създадена за шофьори, които се гордеят със своята индивидуалност. Отразявайки един колоритен начин на живот, съчетан с активни забавления и отличителни страсти, тя е за тези, които не само търсят вдъхновение, но и вдъхновяват. Сътворена за хора, чиято креативност не познава граници, тази атмосфера принадлежи на шофьорите, които жадуват характер и лукс.

Отразявайки вашата уникалност и във вътрешността си, LBX Cool предлага интериор, също толкова впечатляващ, колкото и двуцветната му външност. Вътрешността, в комбинация от ултравелур и гладка кожа в черно и сиво Dark Grey с контрастни шевове в цвят Copper е израз на премиум стил и младежко излъчване, които се съчетават, за да създадат Lexus от новата ера.

НЕ СТЕ РЕШИЛИ? ОПИТАЙТЕ НАШИЯ LBX STYLE SELECTOR

Не сте сигурни коя от нашите изискани и динамични атмосфери отговаря на вашата представа за естетика и начин на живот? Направете нашия тест за избор на стил LBX, за да отговорите на няколко кратки въпроса относно вашите предпочитания и страсти и да откриете коя атмосфера на LBX препоръчваме за вас.