1. Discover Lexus
  2. Ux art gallery
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

THE UX ART SPACE BY LEXUS

В допълнение към излагането на модерния прототип на Lexus UX, в галерията могат да се видят задълбочените произведения на младите артисти Инес Зенха и Бенсе Магярлаки, които са били предизвикани от Lexus да деконструират новия UX и да представят своята интерпретация за новия кросоувър на марката.

На фокус е UX ART GALLERY

UX Art Space излага изключителен прототип. Открийте как беше създадена галерията в Лисабон.

АРТ ПРОСТРАНСТВОТО В ЛИСАБОН

„Продължавайки да се развива като творчески и културен център, Лисабон предлага идеални условия, за да представи нашия нов кросоувър UX в новаторска, артистична среда, каза Паскал Руш, Изпълнителен директор на Lexus Европа. UX Art Space by Lexus предлага на посетителите възможност да се потопят в света на Lexus и да споделят нашата страст за творчески дизайн и новаторски технологии.“

„UX Art Space by Lexus хармонично свързва автомобила и произведението, каза Каролина Грау. Тази изложба ще привлече посетителите и ще ангажира емоциите им чрез използването на абстракция и деконструкция, като същевременно създава артистична интерпретация на движението, звука, формата и цветовите палитри, които са същността на Lexus. "

Посетете UX Art Gallery
Адрес: Largo dos Stephens 5, Cais Sodré district, Lisbon
Работно време: 29 юни – 15 септември 2018 г.; Пон-Съб, 12:00-20:00 ч.
Вход свободен

 

ИНТЕРВЮТА С АРТИСТИТЕ

 

UX ART GALLERY

Изследвайте артистичната интерпретация на движението, звука, формата и цветовата палитра, които представляват истинския Lexus.