1. Discover Lexus
  2. Paris motor show
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

LEXUS ПО ВРЕМЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖ

 

По време на Автомобилното изложение в Париж на 2 октомври Lexus ще бъде домакин на световния дебют на новата версия на луксозното спортно купе RC заедно с изцяло новия UX, седмото поколение ES и LC Yellow Edition.

 

LEXUS ПРЕТВОРИ ЛУКСОЗНОТО СИ СПОРТНО КУПЕ RC

Свежото и ново RC запазва всичките добродетели от настоящия модел, но ги качват на ново ниво като приема последната иновация от иконичния дизайнерски език на Lexus и засилената динамика на шофиране. Продажбите на новия модел в Европа ще стартират късно през 2018 г.

НОВИЯТ UX

Новият Lexus UX предлага иновативните лукс и безопасност на марката в комбинация със смели нови дизайн елементи и свръхефективни нови задвижвания. Снабден с динамично поведение UX е разработен да доставя бързо и завладяващо шофиране с плавно поведение като го превръща в уникално въведение в сегмента на луксозните компактни кросоувъри.

LEXUS ПРЕДСТАВЯ НОВОТО ОСЛЕПИТЕЛНО КУПЕ LC YELLOW EDITION

С новия LC Yellow Edition Lexus представя ново, ослепително допълнение в купе гамата на флагмана LC. Верен на своето име, той показва жизнерадостния външен цвят Flare Yellow, който демонстрира изключителния стилен ефект, печелещ награди на LC. Клиентски доставки ще се осъществяват от есента на тази година.

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS ES: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИВО НА ПОВЕДЕНИЕ И СЪВЪРШЕНСТВО

След шест поколения на успех в класа на компактните седани, най-новото седмо поколение на Lexus ES тръгва в нова и по-амбициозна посока. Известен отдавна със своя комфорт, изтънченост и луксозни характеристики, новият ES надгражда силните си черти с изцяло новото купе, което позволява по-динамичен външен дизайн и по-добро поведение при шофиране.