1. New Cars
  2. RZ
  3. The Drive is Everything
  4. Pioneering Safety
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RZ ОБОРУДВАНЕ

ПИОНЕРНА БЕЗОПАСНОСТ

RZ ОБОРУДВАНЕ

e-LATCH

Плавно задействаща се електрическа система за освобождаване на вратата с едно докосване е свързана със системата за следене на мъртвата зона на автомобила, за да осигури работата на асистента за безопасно излизане. Технологията отменя отварянето на вратата, ако бъдат открити превозни средства или велосипедисти, които се приближават отзад.
RZ ОБОРУДВАНЕ

ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЗЛОПОЛУКИ

Системата за предотвратяване на челен сблъсък на Lexus позволява да се избегнат повече потенциални инциденти, като например през нощта или при навлизане в трафик. Тя може също така да разпознава рисковете от сблъсък с насрещно движещи се обекти или пресичащи пешеходци, когато правите завой на кръстовище. Способността за избягване на удар се подобрява с асистента за кормилното управление при аварийна ситуация Emergency Steering Assist.
RZ ОБОРУДВАНЕ

ОБЗОР НА 360°

Изберете опцията дигитален панорамен панорамен монитор, осигуряващ картина на 360° на живо около автомобила предварително записан изглед отдолу. Той също така създава виртуално 3D изображение на вашия автомобил, показвайки го, сякаш го виждате отгоре, с водещи линии в екрана за подпомагане на маневрирането на близко разстояние.