1. New Cars
 2. RZ
 3. Надеждност и Гаранция
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

ГАРАНЦИЯ

ГАРАНЦИЯ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

От бизнес пътуванията в последната минута до уикендите, гаранцията на производителя на Lexus има грижата всяко пътуване да протича гладко. С покритие от 100 000 км за механични повреди и петгодишна гаранция както за хибридните компоненти, така и гаранционно покритие на батерията, нашата стандартна гаранция осигурява пълна защита за увереност при всяко пътуване.

РАЗШИРЕНА ГАРАНЦИЯ

Подобрете увереността си при шофиране с разширената гаранция на Lexus. Когато вашата стандартна гаранция за автомобил приключи, открийте разширен гаранционен план, който е съобразен с вас, за първокласно изживяване при притежание през целия живот на вашия автомобил.

БЕЗОПАСНОСТ

Lexus Safety System + е най-новият елемент в безопасността на автомобилите. Създадена на основата на десетилетия история на иновации и строго разследване на причините за произшествията, Lexus Safety System + адресира трите ключови области на предотвратяване на произшествия: челни сблъсъци, непреднамерено напускане на лентата и инциденти през нощта, чрез тези пет иновативни системи.

 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)
 • Предупреждение за напускане на лентата (LDA)
 • Асистент за следване на лентата (LTA)
 • Автоматични дълги светлини (AHB)
 • Динамичен радарен круиз контрол (DRCC)
 • Асистент за пътните знаци (RSA)

Независимо дали паркира или се подготвя да смените лентата, опитният шофьор винаги е настроен към околната среда. Lexus добави интуитивни нови функции, които допълнително подобряват вашето усещане за заобикалящата ви среда.

 • Следене на сляпата зона
 • Асистент за паркиране Lexus / Панорамен изглед на околното пространство
 • Адаптивна система за дълги светлини (AHS)

АСИСТЕНЦИЯ НА ПЪТЯ

Ако някога се нуждаете от помощ и покритие при повреда в Европа, нашата програма за европейска помощ European Assistance е до вас. Където и да трябва да бъдете, ние ще направим всичко възможно, за да стигнете там. Euro Assistance 24 предлага пътна помощ Lexus roadside assistance 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата и 52 седмици в годината, с опции за покриване на повреда за по-стари автомобили Lexus.

РЕМОНТИ

Автомобилите Lexus са известни със своя лукс, качество и надеждност. Нашата услуга за ремонт не е изключение в този аспект.

Ние предлагаме пълна гама от услуги за ремонт на автомобили за вашия Lexus. От възстановяването на малки вдлъбнатини до по-съществени ремонти, ние ще гарантираме, че вашият Lexus ще изглежда като нов. Обучени техници на Lexus ще ремонтират вашия автомобил - бързо, професионално и с всеотдаен опит, като използват само оригинални части на Lexus.