1. New Cars
  2. RZ
  3. Преглед
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

ВЪРХОВО ОБОРУДВАНЕ

ВИЖ ВСИЧКИ

RZ 450e разполага с новата система за управление на задвижването DIRECT4, контролираща двата електрически задвижвани моста. DIRECT4, ексклузивна технология на Lexus, е интелигентна система, която постоянно балансира сцеплението към предния и задния мост, като автоматично и прецизно разпределя задвижващата сила. Резултатът е динамика без стрес и стабилно управление, с интуитивни функции, засилваща усещането за връзка между водача и машината. Разпределението на въртящия момент към предния/задния мост може да се регулира от нула до 100 процента или от 100 до нула процента за милисекунди – по-бързо от която и да било механична система. С подобрена комуникация между пътя и волана (или щурвал), DIRECT4 също подобрява реакцията на кормилното управление.

ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ СИСТЕМА ЗА БЕЗОПАСНОСТ LEXUS SAFETY SYSTEM +

RZ 450e се възползва от авангардните системи за активна безопасност и подпомагане на водача, представени в най-новото трето поколение на Lexus Safety System + с усъвършенствани и допълнителни елементи, предлагащи подобрени функции за откриване на риска от злополука. Допълнителните подобрения, въведени с новия RZ 450e, включват проактивен асистент за шофиране с помощ при кормилното управление и нова система за следене на работата на водача Driver Monitor с разпознаване на признаци на умора или разсейване. Освен това Proactive Driving Assist използва предната камера, за да определи ъгъла на кривата на завоя, като коригира правилно управлението при приближаване и завиване.

ГОЛЯМ 14-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН / 10-ИНЧОВ HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Перфектно позициониран за комфортно взаимодействие, докато шофирате, този 14-инчов сензорен екран с висока разделителна способност е един от най-големите налични днес и ви позволява удобен достъп до информация като навигация, аудио система и климатичен контрол. Освен това информация за автомобила се проектира цветно директно върху предното стъкло чрез голям 10-инчов Head-Up дисплей, който ви позволява да следите данните от навигацията, функциите за безопасност и аудио настройките, без да откъсвате очи от пътя пред вас. Работата му е функционална, благодарение на сензорните превключватели на волана.

Галерия RZ

ИЗСЛЕДВАЙТЕ В ПАНОРАМА 360°

Цял екран Близо