2018 lexus rx l hero

RX L

ЛЕГЕНДАРНИЯТ ЛУКСОЗЕН SUV

Простор и свобода на 7-местен кросоувър в стилен и атрактивен автомобил.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RX L

Семеен кросоувър, който акцентира изключително върху лукса, RX L е елегантен, просторен и е разработен така че да осигури на всеки пътник усещането, че е обгрижван и защитен. Многостранният образ добавя към нашата луксозна гама кросоувъри три реда седалки и увеличено багажно пространство, едновременно със запазването нa стилната фигура, която характеризира RX. Драматичната комбинация от остри линии и извивки на модела се характеризира от иконичната вретеновидна решетка на Lexus и елегантното хромирано очертание, докато интериорът е представен от прецизно разработена кабина и новаторска технология, която може да бъде пригодена към Вашия стил, като Ви позволява да създадете RX L, който заслужавате.


 

 
  2018 lexus rx l key features
 • По-дълго купе

  По-голямо купе - RX L е по-дълъг със 110 мм от 5-местния модел, а по-острият ъгъл на багажната врата предлага подобрена багажна многофункционалност на луксозния кросоувър, както и при седемте добре разработени седалки.

 • Стил, задаващ тенденциите

  С елегантно затъмнени задни колонки, които създават ефект на покрив, които лежи свободно в пространството, L-образните LED задни светлини, обгръщащи задните калници и иконичната вретеновидна решетка на Lexus като акцент, RX L комбинира многофункционалността на кросоувър с най-доброто от динамичния дизайн.

 • Луксозни седалки

  RX L е оборудван със седалки с разпределение 40:20:40, а достъпът до третия ред седалки е улеснен чрез лост, който позволява плъзгането на втория ред напред

 • Тризонова климатична система

  Всички пътници очакват с нетърпение комфортното пътуване с "умни" характеристики като тризоновата климатична система, която осигурява на пътниците на третия ред отделен климатик и отдушници.

 • Майсторска мултимедия

  Аудио системата включва 12.3-инчов екран, AM/ FM радио, Bluetooth®, микрофон с гласово разпознаване, слот за микро SD карта, AUX жак, два USB порта и аудио система Mark Levinson Premium с 15 високоговорителя, докато пътниците на втория ред могат да зареждат мултимедийните си устройства в предназначените за това USB портове.

 • Lexus Safety System+

  Благодарение на Активната система, избягваща сблъсък и функция за Разпознаване на пешеходците, Активен асистент за следване на пътната лента (LKA) с корекция при завиване, Асистент за автоматично управление на дългите светлини (AHB) и Динамична система за поддържане на постоянна дистанция до предходния автомобил при всички скорости, както и пълни, странични въздушни възглавници тип "завеса", покриващи всички три реда седалки, RX L е колкото безопасен, толкова и интелигентен.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА ЦВЕТОВЕ

Конфигурирайте RX L според вашите нужди, пробвайте с различни цветови възможности или продължете напред, за да разгледате оборудването и галерията.

Кликнете върху автомобила, за да завъртите

RX 450hL Executive Plus / Черно

УСЕТЕТЕ RX L

С избор между хибридно и бензиново задвижване, изключително управление и система за ефикасен разход на гориво като стандарт, RX L ви предлага изживяване от шофирането отвъд очакванията ви за кросоувър. Многофункционалността и просторът са чудесно представени от концепцията на автомобила с дизайн на купе, плавен силует и изключителна майсторска изработка на кабината, които създават стилен, спортен, семеен автомобил.

УСЕТЕТЕ RX L

Моделът не е представителен за гамата

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА