2019 lexus rxl hero

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RX L

ПРОСТРАНСТВОТО СЕ СРЕЩА С ИЗИСКАНОСТТА

Насладете се на възможността да притежавате трети ред седалки в елегантния нов RX L

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RX L

Удължената версия на новия RX предлага гъвкавост за превоз на шест или седем човека докато запазва елегантения екстериор и прецизното управление. С характеристики като индивидуални климатични зони, оптимизирани странични въздушни завеси и ел. седалки, дори пътуващите на третия ред седлаки се чувстват обгрижвани и защитени.


 

 
  2019 lexus rxl key features
 • Лукс при трети ред седалки

  Предлагайки възможността за превозване на две деца или двама възрастни на по-близки разстояния, третия ред седалки на 6 или 7-местния RX L могат да бъдат управлявани с електрически бутони от втория ред седалки или от багажника и да бъдат премествани с 93 мм, за да осигурят повече място за 3-ия ред.

 • Смел дизайн

  Представяйки най-новия Lexus дизайн, новият RX е с по-изискана предна решетка, елегантни тройни LED светлини и задни светлини с L-мотив. Ако погледнете в профил отличителни черни и хромирани колони създават уникален ефект на "висящ" покрив.

 • Takumi изкуство

  Изключителното внимание към детайла на нашите прочути майстори може веднага да се забележи в новия RX, с ултра-прецизните кожени шевове и материалите изработени от Takumi майсторите, които придават на интериора чувство на съвременна елегантност и изисканост.

 • Безопасност

  Lexus Safety System + включва Система за предотвратяване на сблъсък с отчитане на пешеходци и велосипедисти; Система за следене на пътната лента, която ви помага да спазвате траекторията; адаптивни дълги светлини с BladeScan™, които осветяват пешеходци и превозни средства през нощта; Система за разпознаване на пътните знаци и Динамичен адаптивен круз контрол с радар. Специално за RX L въздушните завеси са проектирани отново за по-добра защита на 3-ия ред места.

 • Въодушевяващо преживяване

  Революционният самозаряден хибрид RX-450h интелигентно съчетава 3.5 л бензинов двигател с два ел. мотора, за да се насладите на шофирането на автомобила.

 • Технология, родена от богата фантазия

  В купето на новия RX, големият 12.3" touchscreen е по-интуитивен и предлага безпроблемен достъп до някои от апликациите на вашия смарт телефон с помощта на Apple Car Play & Android Auto

ОТКРИЙТЕ ЦВЕТОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Започнете конфигурацията на RX L спрямо вашите изисквания, експериментирайте с различни цветове или продължете напред към оборудване и галерия.

Показаният модел е илюстративен.

BLACK (212)

BLACK SEMI-ANILINE LEATHER

with bamboo inlays (LA22)

КОНФИГУРИРАЙТЕ ВАШИЯ RX

ИЗЖИВЕЙТЕ НОВИЯ RX L

Педантично внимание към детайла е основния критерии на новия RX L. От луксозното изживяване с климатечната функция "консиерж" до чашкодържачите за третия ред седалки и индивидуалните климатични зони, това е SUV, създадено за вас и пътуващите с вас, насладете се на изживяването и вие го и вие.

ИЗЖИВЕЙТЕ НОВИЯ RX L

Моделът по-горе не е представителен за гамата

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА