1. New Cars
  2. RZ
  3. The Drive is Everything
  4. A New Way to Drive

RZ ОБОРУДВАНЕ

НОВ НАЧИН НА ШОФИРАНЕ

RZ ОБОРУДВАНЕ

TAZUNA КОКПИТ

Кокпитът на RZ 450e представлява смела еволюция на концепцията Tazuna, обединявайки позицията на водача зад волана и прецизното разположение на приборите, контролните органи и уреди и сензорния дисплей, в името на това да се създаде пространство, където са необходими само леки движения на ръцете и очите за управление на автомобила. Принципът е вдъхновен от малките настройки на поводите, които ездачът използва, за да контролира коня.
 

* Дизайнът One Motion Grip не е окончателен. Въвеждането се предвижда през 2025 г.

RZ ОБОРУДВАНЕ

ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН

Разположението на head-up дисплея и 14-инчовия мултимедиен дисплей също са оптимизирани, а арматурното табло е поставено ниско, което допълнително подобрява линията на видимост на водача. Този изчистен и минималистичен външен вид има по-малко елементи и по-малко орнаменти, като същевременно използва висококачествени материали. Централната конзола разполага с ново управление за системата за превключване на режимите без директна механична връзка (shift-by-wire) по кабел, което отразява цялостната простота на дизайна.
RZ ОБОРУДВАНЕ

ONE MOTION GRIP

За подобряване на динамичните качества  изберете опционалната система One Motion Grip за кормилно управление с "щурвал". 


*Дизайнът One Motion Grip не е окончателен. Въвеждането се предвижда през 2025 г.