1. New Cars
  2. Overview
  3. Space and Comfort
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RZ ОБОРУДВАНЕ

ПРОСТРАНСТВО И КОМФОРТ

RZ ОБОРУДВАНЕ

СЕЛЕКТОР НА НАСТРОЕНИЕ

Интериорът е проектиран като светло и отворено пространство, подсилено от амбиентно осветление с широк спектър от цветови вариации, които да отговарят на характера на пътуването. Lexus Mood Selector позволява на пътниците да персонализират това осветление от палитра от 64 цвята.
RZ ОБОРУДВАНЕ

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Опционалният панорамен покрив с моментално потъмняване разширява усещането за простор и светлина в купето. Стъклото му отразява инфрачервеното лъчение и намалява топлината през слънчевите дни, като същевременно помага да се запази топлината в интериора в студено време.
RZ ОБОРУДВАНЕ

УСТОЙЧИВИ МАТЕРИАЛИ

Седалките на RZ могат да бъдат тапицирани с ултравелур и веган кожа, за да отразяват философията за ниски емисии на водачи, които са изключително съзнателни и водят етичен начин на живот в търсене на устойчива среда.
RZ ОБОРУДВАНЕ

КОМФОРТНА ТИШИНА

За да се постигне водеща в класа тишина в кабината, отпред се използва стъкло с акустични качества. Плоските лайсни на вратите и системата с двойно заключване за предния капак допълнително допринасят за намаляване на натрапчивия шум в интериора.