1. New Cars
  2. All New RX
  3. Focused On Drivers
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RX ОБОРУДВАНЕ

ФОКУСИРАН ВЪРХУ ВОДАЧИТЕ

RX ОБОРУДВАНЕ

КОКПИТ TAZUNA

Името на дизайнерската концепция на Lexus Tazuna произхожда от японската дума за „юзди на кон“, фокусирайки се върху директния, но интуитивен контрол. Източници на информация като 14" мултимедиен екран, мулти-информационен дисплей и Head-Up дисплей са групирани, така че съдържанието им да може да се чете с минимално движение на очите и главата. Основните превключватели и контролни органи също са лесно достъпни.

 

 

 

RX ОБОРУДВАНЕ

ТОПЛО ПОСРЕЩАНЕ

Отваряйки вратата на водача, инструментите на RX показват силуета на автомобила и приветстват по име. При натискане на спирачния педал, бутонът за захранване Power започва леко да пулсира, кокпитът оживява с графики и звуци, координирани между инструменталните прибори, а Head-Up дисплеят и 14-инчовият екран насочват вниманието към пътя пред вас.
RX ОБОРУДВАНЕ

ГОЛЯМ 14” СЕНЗОРЕН ЕКРАН

Перфектно позициониран за релаксиращо взаимодействие по време на шофиране, 14-инчовият сензорен екран с висока разделителна способност е един от най-големите налични и позволява достъп до информация като навигация, аудио и климатичен контрол.
RX ОБОРУДВАНЕ

СКУЛПТУРИРАН ВОЛАН

Върху волана беше поставен специален фокус по отношение на формата и напречното сечение, за да се създаде отлично усещане и подобрена стабилност на кормилното управление. Поставките за палеца и чувствителните на допир превключватели също са преработени.