1. New Cars
  2. All New RX
  3. Complete Connectivity
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RX ОБОРУДВАНЕ

ЦЯЛОСТНА СВЪРЗАНОСТ

RX ОБОРУДВАНЕ

LEXUS LINK

Приложението Lexus Link предлага нов свят на свързаност, създаден, за да допълни уникалното изживяване на услугата „Omotenashi“. Интелигентните и персонализирани функции ви помагат да планирате пътуване, да намерите място за паркиране, да планирате услуга или дори да подобрите стила на шофиране. За безпроблемно електрифицирано изживяване, наблюдавайте нивото на зареждане на батерията и пробега на RX 450h+ дистанционно, на вашия мобилен телефон. Абонирайте се за Lexus Charging solution и Lexus Link ще открива станции за зареждане в цяла Европа

 

RX ОБОРУДВАНЕ

МОБИЛНА СЪВМЕСТИМОСТ

С Android Auto® чрез кабел или безжичен Apple CarPlay®, новият RX ви позволява лесно да показвате и осъществявате достъп до много от приложенията на вашия смартфон на 14-инчовия сензорен дисплей.
RX ОБОРУДВАНЕ

АВАНГАРДНИ ГЛАСОВИ КОМАНДИ

Новоразработеният гласов асистент „Hey Lexus“ разбира естествения език и контекста на изявленията и дори разпознава кой пътник отпред говори. Изкуственият интелект и системата в облак работят, за да избегнат необходимостта да намирате бутони, докато се концентрирате върху пътя.
RX ОБОРУДВАНЕ

ЛЕСНО ЗАРЕЖДАНЕ

Зареждайте съвместими смартфони или други електронни устройства с помощта на индуктивното безжично зарядно устройство. 50% по-бърз от преди, RX също има 6 USB гнезда, добре разположени в кабината както за пътниците на предните, така и на задните седалки.