1. New Cars
  2. All New RX
  3. Designed For Life
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RX ОБОРУДВАНЕ

СЪЗДАДЕН ЗА ЖИВОТА

RX ОБОРУДВАНЕ

АЕРОДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

RX има отлична аеродинамика, благодарение на почти плоското дъно и като резултат от обширните тестове в аеродинамичен тунел. За да оптимизират още повече въздушния поток, дизайнерите и инженерите на Lexus работиха върху формата на долния преден спойлер, въздушния поток в арките на калниците, формата на страничните части на автомобила и долната част на задна броня. Резултатът е още по-голяма стабилност на автомобила с намален шум и въздушно съпротивление.
RX ОБОРУДВАНЕ

МЯСТО ЗА РЕЛАКС

Създадени бяха пет луксозни седалки, осигуряващи отлично пространство за краката и главата в допълнение към изобилното пространство за багаж. С намаляване на височината на товарния праг с 30 мм, багажникът става по-достъпен, докато багажното отделение е с 50 мм по-дълго благодарение на интелигентния дизайн на задната врата.
RX ОБОРУДВАНЕ

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Предлаган в комбинация с релси на покрива, впечатляващият стъклен покрив вече може да се отваря, за да осигури повече въздух в интериора. Осигурявайки също и допълнително място за главите, както и слънчева светлина в интериора, той е оборудван с електрическа плъзгаща се щора, която да противодейства на интензивната слънчева светлина.