1. New Cars
  2. Преглед
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП
ВРЪЗКИ ЗА БЪРЗ ДОСТЪП

RXL Luxury Sunroof

SUV 5 Doors

Black (212)

Цена от

176900.0

Двигател

3.5l Petrol Hybrid 35H- (299 HP)

Гаранция

10 години с Lexus Relax

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Основно оборудване

MARK LEVINSON

Луксозната аудио система Mark Levinson с 15 тонколони и Green Edge технология е специално разработена и съобразена с акустичните особености на RX. Насладете се на 7.1 канала цифров звук от домашно кино, подобрен от системата Clari-Fi™, която пък компенсира загубите от компресията на MP3 формата. *** налична само за ниво Luxury

КОЖЕН ВОЛАН

Воланът с дизайн с три лъча комбинира истинска кожа с прецизно обработено дърво и пасва комфортно и плътно в ръцете ви. Налична е функция за затопляне в студените сутрини, а интегрирани командни бутони контролират аудио системата, телефона, гласовото разпознаване, мултиинформационния дисплей, Динамичната система за поддържане на постоянна дистанция до предходния автомобил и Асистента за следване на пътната лента.

Много голям 12.3 дисплей с touchscreen

Монтиран точно на правилното място, за да го следите без напрежение, този огромен централен 12.3" дисплей предлага функция за раздвояване, като можете едновременно да имате достъп до Премиум навигацията на Lexus и до информация от аудио системата или климатичната система.

RX L ГАЛЕРИЯ

Вижте В 360°

Цял екран Затвори
Кликнете и издърпайте, за да завъртите автомобила Кликнете и издърпайте, за да завъртите автомобила