1. New Cars

NX

САМОЗАРЯДЕН ХИБРИД

От

94790.0

Цена от
лв.94 790
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране

1/ Вашият двигател
1/ Вашият двигател

2 Опции

2 Опции

Изчистен кокпит

Тъй като оставаме верни на принципа Kaizen за постоянно усъвършенстване, кокпита на NX е максимално изчистен и премислен добре. Веднага ще забележите 10.3 инчовата Lexus премиум навигация, а прецизните шевове и алуминиеви елементи засилват усещането за лукс.

Подобрено окачване

С много упорит труд и тестове на нашите Takumi майстор шофоьори, окачването на NX беше значително подобрено, а опционалното адаптивно окачване сега предлага до 650 различни настройки.

В подкрепа на вашите шофорски умения

Lexus Safety System + подкрепя вашите усещания докато шофирате, помагайки ви да останете в пътното платно благодарение на системата за предупреждение за напускане на лентата, да преборите тежкия трафик с адаптивния круиз контрол и да се предпазите от опасни ситуации със системата за предотвратяване на удар Pre-Collision System.

Наличен и във вариант F SPORT

За едно по-динамично усещане, може да поръчате новия F Sport пакет, който включва черна прдна решетка, по-реактивно окачване, нов вътрешен стайлинг и отличителни джанти..

Хибридно задвижване

Значителни подобрения бяха направени към самозарядния хибрид NX 300 за да подобрят неговата стабилност и пъргавост.

ГАЛЕРИЯ НА NX

Научете за радикалната и предизвикателна визия на NX, създадена от хора, които искат да се отличават в града.