САМОЗАРЕЖДАЩ СЕ LEXUS ХИБРИД

ХИБРИДИ ЗА БИЗНЕСА

Отговорен подход към околната среда, икономически ефективен иновативен лукс. Служебен автомобил, който е толкова ефективен, колкото и бизнесът ви - една далеч по-интелигентна алтернатива от дизела.

ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ИЗБОР

Не само индивидуалните клиенти се наслаждават на изключителната икономия на гориво, високотехнологични асистиращи системи, Takumi дизайн и качество на изработка. В съчетание с иновациите и динамиката на Lexus, закупуването на самозареждащ се Lexus хибрид се превръща в интелигентния избор за всеки бизнес.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  ХИБРИДИ ЗА БИЗНЕСА

  ВИНАГИ ГОТОВИ ДА НАМАЛЯТ ЕМИСИИТЕ

  Хибридната гама на Lexus е интелигентният начин да изпълним ангажимента си за намаляване на въглеродния отпечатък, който оставяме върху околната среда. Нашите иновативни технологии променят локалното и глобално замърсяване чрез намаляване на вредните емисии, което прави въздуха във вашия град по-чист.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  ХИБРИДИ ЗА БИЗНЕСА

  ВИНАГИ ГОТОВИ ЗА ФИНАНСОВА ЕФЕКТИВНОСТ

  Иновативната хибридна технология на Lexus и доказаната горивна ефективност намаляват разходите, запазвайки стабилността на финансовите показатели.

  Притежанието на самозареждащ се Lexus хибрид не се различва от това на конвенционален автомобил - няма нищо сложно, а само допълнителни предимства. Може да очаквате изключителната здравина, присъща на Lexus, никакви допълнителни разходи за поддръжка в сравнение със стандарните автомобили, както и 10 години безплатна грижа за хибридната батерия.

  Хибридът не пести само от гориво: той може да носи ползи и в дългосрочен план. В годините на употреба те биха могли да донесат предимства в данъчното облагане и други свързани спестявания.

  Преминаването към Lexus хибрид може да е отлична инвестиция за вашата компания.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  ХИБРИДИ ЗА БИЗНЕСА

  ВИНАГИ ГОТОВИ ЗА ДИНАМИЧНО ШОФИРАНЕ

  Отидете там, където трябва, със стил. Нашето задвижване с два енергийни източника - двигател и електромотор, ви осигурява необходимата мощ на пътя, гарантираща релаксиращо пътуване при дълги разтояния.

  Нашият подход, гарантиращ максимална ефективност на цялата гама самозареждащи се хибридни автомобили осигурява обгърнато в тишина вътрешно пространство, идеално за релакс и фокус върху важните неща от деня.

  Затова, независимо дали ви очаква среща на високо ниво или имате нужда от време за трезви разсъждения, вие пристигате свежи и готови да взимате решения.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ГАМАТА

Открийте пълната гама самозареждащи Lexus хибриди за бизнеса - най-богатата гама от всеки друг производител на луксозни автомобили.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUS ХИБРИД

ИЗИСКАН ЛУКС

Майсторската изработка не е просто финален щрих, а е в основата на нашия подход към абсолютното качество. Нашите майстори-занаятчии Takumi съчетават традиционните техники с модерни технологии във всеки производствен етап, от оформянето на изтънченото и динамично шаси до ръчната изработка на интериора, всичко това с идеята за безупречен краен продукт.

Нашите интелигентни системи за безопасност - Lexus Safety System+ и Lexus Safety System+ A, осигуряват най-модерните и иновативни подходи към асистирането на водача, "четейки" пътя и намеренията на водача, за да гарантират максимален контрол, увереност и комфорт, докато шофирате.

Застраховка за всяка компания или управител на автопарк.