ПО-ИНТЕЛИГЕНТНАТА АЛТЕРНАТИВА НА ДИЗЕЛА

Самозарядният пълен хибрид Lexus комбинира съвършена бензинова и хибридна мощност. Самозарядният пълен хибрид Lexus се зарежда сам по време на шофиране. Без зареждане, без дизел, без компромиси. Независимо дали компактек хечбек, кросоувър, седан или високоефективно спортно купе, моделната гама самозарядни пълни хибриди на Lexus са адаптирани според нуждите и стила Ви на живот. С ненадминатия ни опит от над 1,3 млн. продадени автомобила в целия свят и постоянно нарастващото им число, въвеждаме категорично луксозните хибриди в настоящето.

САМОЗАРЯДЕН, ПЪЛЕН ХИБРИД LEXUS

Изберете част, от която да разгледате ползите от Самозаряден, пълен хибрид Lexus.

КАК РАБОТИ САМОЗАРЯДНИЯТ, ПЪЛЕН ХИБРИД LEXUS

Оптималната комбинация от бензинова и електрическа мощност.

ДИНАМИКА ПО ПОРЪЧКА

Подгответе се да преосмислите очакванията си за хибридната динамика.

БЕЗ КОМПРОМИС

Стил, пространство и ефективна мощност. Да, може да ги притежавате всичките.

САМОЗАРЯДЕН ПЪЛЕН ХИБРИД LEXUS

Градим свят без компромиси. Съчетавайки въображение с ефективност, хибридните задвижвания на Lexus винаги ще предлагат динамиката, която очаквате, по по-интелигентен начин от дизеловите конкурентни предложения. Технологията, от своя страна, се поднася обвита в майсторски изработен от занаятчии такуми лукс, който гарантира спокойствие в купето и удоволствие от шофиране. Хибрид Lexus: без зареждане, без усложнения, без компромис.


 

 
  2017 lexus hybrid range
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

ХИБРИД LEXUS

НАЙ-ЛЮБИМИЯТ ЛУКСОЗЕН ХИБРИД В СВЕТА

Ние сме пионери и използвайки нашия опит в комбинирането на електромоторите и бензиновите двигатели в хибридната технология още от 2004 г., който предоставя интелигентна ефективност и очакваното от Lexus преживяване зад волана.

Винаги търсим нови начини да градим бъдещето и нашата нестихваща любов към иновациите е причината да разполагаме с най-широката гама хибриди от всички производители на луксозни автомобили, с над един милион продадени хибриди Lexus в света.

Открийте предимствата на самозарядния пълен хибрид Lexus по-долу и научете защо толкова много водачи направиха този интелигентен избор.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ГАМАТА

От луксозен компактен хибрид, динамичен седан или поразяващ SUV, ние разполагаме с най-богатата хибридна гама от всички луксозни производители, винаги готови да отговорим на нуждите на клиента. Открийте хибрид Lexus, който отговаря на вашия стил.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С LEXUS MULTI-STAGE HYBRID

В света на пионерите, Lexus определено е лидер. Нашата история за предизвикване на очакванията води иновацията с несравними темпове. Ексклузивно задвижваните LS 500h и LC 500h говорят сами за себе си.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  ХИБРИДНА ИНОВАЦИЯ

  ВИНАГИ ГОТОВИ ЗА ИНОВАЦИИ

  Задвижвани от нашата уникална Multi-Stage Hybrid система - единствено по рода си хибридно решение от Lexus и създадено в духа на иновациите - ние отвеждаме хибридната динамика на следващо ниво.

  По-бърза смяна, прецизен контрол, мигновена реакция и спираща дъха динамика - всичко това е стандарт за трансмисията с 10 предавки, която разполага с 4-степенна автоматична скоростна кутия.

  Резултатът е безпрецедентна динамика от хибридно задвижване, съчетано с несравним лукс, ефективност и сведено до минимум влияние върху околната среда.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  ХИБРИДНАТА ДИНАМИКА

  ВИНАГИ ГОТОВИ ЗА ДИНАМИЧНО ШОФИРАНЕ

  Спортното купе LC 500h и флагманът LS 500h се задвижват от първата в света Multi-Stage Hybrid технология.

  Тази иновация в динамиката е уникална за хибридните автомобили Lexus, осигурявайки мигновена мощ, когато се нуждаете нея. Открийте значително подобреното изживяване и предизвикайте вашите очаквания.

ПРИТЕЖАНИЕ НА ХИБРИД

Моят Lexus

Хибридите не са изключение в отличеното с множество награди легендарно обслужване, на което притежателите на Lexus се наслаждават. Управлявайте различни аспекти на притежанието на вашия Lexus онлайн с Моят Lexus

Моят Lexus

Въпреки модерните технологии, хибридните автомобили Lexus са изключително безпроблемни за поддръжка. Няма разлика в стойността или в сложността на поддръжката на хибрид.

Надеждност

Нашите хибридни задвижвания са също толкова надеждни като конвенционалните, а с технологията за самозареждане няма риск да останете без заряд в батерията.

Сервизиране

Сервизирането на вашия Lexus хибрид е елементарно с нашия Hybrid Health Check, което част от стандартната поддръжка.

Гаранция

Вашата хибридна батерия се покрива от 6 годишна гаранция и 4 години безплатна грижа с всеки Hybrid Health Check.

Финансиране

Наслаждавайте се на предимствата на гъвките финансови предложения за нашите хибриди.