2018 lexus safety adaptive high beam system

LEXUS SAFETY SYSTEM

ИНТЕЛИГЕНТЕН АСИСТЕНТ ЗА АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪЛГИТЕ СВЕТЛИНИ (AHS)

 • Като еволюция на Интелигентния асистент за дългите светлини, Системата за адаптивните дълги светлини "чувства" пътя и реагира на него. Перфектно балансираща между нуждата от видимост и отчитането на други водачи, Системата за адаптивните дълги светлини доставя ново ниво на комфорт при нощно шофиране.
 • 2018 lexus safety adaptive high beam 1

  LEXUS SAFETY

  АДАПТИВНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ

  Системата за активните дълги светлини интелигентно активира и деактивира отделни светодиоди във всеки фар с цел прецизен контрол при разпределението на светлинния сноп. Системата използва камера в горната част на автомобила, за да разпознава светлината от превозните средства отпред и фино осветява пътя напред, като същевременно избягва да заслепява водачите напред или в насрещното движение с прецизно точно разпределение на светлината.

  Това позволява на шофьорите да се насладят на възможно най-добро осветяване по време на нощно шофиране, осигурявайки изключително добра видимост, като в същото време водачите се радват на по-спокойно шофиране без да се налага многократно да превключват между къси и дълги светлини.

 • 2018 lexus safety adaptive high beam 2

  LEXUS SAFETY

  2-СТЕПЕННИ АДАПТИВНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ

  Двустепенната адаптивна система за дългите светлини е допълнително подобрение на системата за адаптивните дълги светлини, позволяваща по-добър контрол на светлинния сноп. 24-те независими LED чипа на предния фар, разположени на два реда, се включват и изключват за прецизно управление на осветените и неосветените зони, което позволява светлината да бъде приглушена около превозното средство отпред, докато все още осветява уличен знак над превозното средство.

Освобождаване от отговорност: Не използвайте при никакви обстоятелства системата за безопасност на Lexus като заместник на шофьорските действия на водача и моля, прочетете инструкциите, преди да започнете работа със системата. Водачът винаги е отговорен за безопасното шофиране.