2018 lexus paris motorshow hero

21 / 09 / 2018

LEXUS ПО ВРЕМЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ПАРИЖ 2018

 • По време на Автомобилното изложение в Париж на 2 октомври Lexus ще бъде домакин на световния дебют на новата версия на луксозното спортно купе RC заедно с изцяло новия UX, седмото поколение ES и LC Yellow Edition.
 • 2018 lexus paris motorshow rc

  АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ПАРИЖ

  LEXUS ПРЕТВОРИ ЛУКСОЗНОТО СИ СПОРТНО КУПЕ RC

  Свежото и ново RC запазва всичките добродетели от настоящия модел, но ги качват на ново ниво като приема последната иновация от иконичния дизайнерски език на Lexus и засилената динамика на шофиране. Продажбите на новия модел в Европа ще стартират късно през 2018 г.

 • 2018 lexus paris motorshow ux 810x1080 v2

  АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ПАРИЖ

  НОВИЯТ UX

  Новият Lexus UX предлага иновативните лукс и безопасност на марката в комбинация със смели нови дизайн елементи и свръхефективни нови задвижвания. Снабден с динамично поведение UX е разработен да доставя бързо и завладяващо шофиране с плавно поведение като го превръща в уникално въведение в сегмента на луксозните компактни кросоувъри.

 • 2018 lexus paris motorshow lc

  АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ПАРИЖ

  LEXUS ПРЕДСТАВЯ НОВОТО ОСЛЕПИТЕЛНО КУПЕ LC YELLOW EDITION

  С новия LC Yellow Edition Lexus представя ново, ослепително допълнение в купе гамата на флагмана LC. Верен на своето име, той показва жизнерадостния външен цвят Flare Yellow, който демонстрира изключителния стилен ефект, печелещ награди на LC. Клиентски доставки ще се осъществяват от есента на тази година.

 • 2018 lexus paris motorshow es 810x1080 v2

  АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ПАРИЖ

  ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS ES: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИВО НА ПОВЕДЕНИЕ И СЪВЪРШЕНСТВО

  След шест поколения на успех в класа на компактните седани, най-новото седмо поколение на Lexus ES тръгва в нова и по-амбициозна посока. Известен отдавна със своя комфорт, изтънченост и луксозни характеристики, новият ES надгражда силните си черти с изцяло новото купе, което позволява по-динамичен външен дизайн и по-добро поведение при шофиране.