lounge by lexus 04

ЕКСКЛУЗИВНИЯТ LOFT BY LEXUS ОТВОРИ ВРАТИ НА ЛЕТИЩЕТО В БРЮКСЕЛ

  • Ново място за почивка за международните пътници, вдъхновено от лукса, дизайна и гостоприемството („омотенаши“) на Lexus, разположено в бизнес зоната “THE LOFT” на Брюкселските авиолинии
  • Официално откриване на 25 април 2018 г. от Паскал Руж, Президент на Lexus Европа
  • Мебелите включват проекти на съвременни дизайнери, включени в Lexus Design Awards
  • Оборудвани с GROHE Spa, Mark Levinson премиум аудио зала и столове за почивка “Real Pro Hot Stone” от Panasonic
“THE LOFT” by Lexus на летището в Брюксел бележи по-нататъшното разширяване на Lexus отвъд света на премиум автомобилите като световна, луксозна и лайфстайл марка. Гостите на салона разполагат с множество удобства, които да направят тяхното посещение комфортно, спокойно и приятно заедно с възможността да се потопят в света на Lexus.

На площ от 700 кв.м. “THE LOFT” by Lexus разполага със 175 седящи места за гости. Пространството е разделено на зони с различна атмосфера и характеристики, включващи централен бар, зони за седене и пространство, идеално за тези, които трябва да работят, докато са в движение.

Паскал Руж, Президент на Lexus Европа, откри новия салон по време на официална церемония на 25 април. Той каза: „С половин милион чуждестранни гости, които посещават бизнес зоната „THE LOFT" на Брюкселските авиолинии всяка година, Lexus вижда партньорството за “THE LOFT” by Lexus като уникална и вълнуваща възможност да демонстрира основните си ценности като марка пред световната аудитория, достигайки отвъд автомобилния свят. Това е място, където хората могат да се наслаждават и да се запознаят с Lexus, без да са зад волана на автомобила си.“

“THE LOFT” by Lexus не е конвенционален автосалон, той отива отвъд темата за автомобилите, за да даде възможност на посетителите да изследват Lexus и да откриват множество начини, за да създадат невероятни изживявания.

Пространството предлага всичко, което пътниците биха очаквали, но и доставено по уникален за Lexus начин. Това продължава в оригиналния, съвременен дизайн чрез пространството, висококачествното обзавеждане и материали, внимателно приготвени менюта за храни и напитки, работни пространства, развлечения, релаксация и ревитализация.

Мебелите са избрани и разработени специално за салона, като включват многофункционални редки маси и барплотове, които интерпретират L–образния дизайнерски език на автомобилите Lexus. Осветлението е адаптирано, така че да отговаря на различни среди в салона и включва две забележителни инсталации – струпване на ирисови глобуси над бара и Инахо изправени светлини, които се олуляват при доближаването им от хора – и двете са били развити от заявки за участие в ежегодните награди Lexus Design Awards. Изложени са и други творби на прохождащи дизайнери, участвали в конкурса.

За гостите има просторни СПА решения, включващи индивидуални СПА зали, оборудвани с най-модерните продукти на GROHE за баня. Брюкселските авиолинии предоставят пет стола за релаксиращ сън тип „шушулка“ за тези, които имат нужда от почивка. В отделна зала, посетителите могат да снемат стреса от себе си чрез нови, мултифункционални столове за почивка “Real Pro Hot Stone” от Panasonic. Интегрираните програми за масаж са близки до ефективното прилагане на шиацу масаж, на които водачът и пътниците могат да се насладят, докато седат в новия флагмански седан Lexus LS.

Mark Levinson, един от водещите аудио производители, има дългосрочно и ексклузивно автомобилно партньорство с Lexus в разработката на изработени по поръчка системи за всеки един от моделите на марката. На изключително качество на оборудването на Mark Levinson може да се насладите в специална зала за слушане в рамките на “THE LOFT” by Lexus.

“THE LOFT” by Lexus е част от „THE LOFT" на Брюкселските авиолинии. Работното време на салона е от 05:00 до 21:00 ч. всеки делничен ден като условията за ползване от гости е същите като политиката за посетители на „THE LOFT" на Брюкселските авиолинии.

“THE LOFT” by Lexus е проект на FITCH, консултантско студио за търговски проекти и развитие на марки. Тяхна разработка e също така успешната дизайнерска концепция за европейската търговска мрежа на Lexus. Студиото успява да разшири някои от идеите, които са използвани в проекта, и да въведе нови и вълнуващи характеристики, като черпи допълнително вдъхновение от центровете на марката INTERSECT by Lexus в Токио и Дубай.

Пълни подробности за “THE LOFT” by Lexus можете да откриете в пресцентъра на Lexus Европа на адрес http://newsroom.lexus.eu.