2018 lexus lc yellow hero 1920x1080 v2 new

LEXUS ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ
LC YELLOW EDITION

Lexus представи новото моделно издание Yellow Edition на LC - спиращото дъха луксозно купе. С уникална комбинация от ниво SPORT+, динамика, екстериорен дизайн и луксозен интериор, Yellow Edition обещава върховно управление и изключителен комфорт в купето, усъвършенствани от хиляди дизайнери, инженери и техници.

 • 2018 lexus lc yellow unique handling 810x1080 v2 new

  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ И СТАБИЛНОСТ

  LC Yellow Edition се радва на модерна динамика и характеристики на управление, които са част от спецификацията на LC Sport+. Оборудван е с Индивидуален контрол на четирите колела (LDH), Кормилно управление на предните колела с променливо предавателно отношение (VGRS) със завиване на четирите колела, което управлява независимо предните и задни ъгли на завиване, и диференциал Torsen® Limited-Slip.

  Заедно тези модерни системи доставят пъргаво и безопасно управление и върховна отзивчивост.

  Те позволяват на водача да тестват пълния потенциал на глобалната архитектурна платформа GA-L на LC, с нейния отличен баланс и нисък център на тежестта.

  Сред другите характеристики са 21-инчови ковани колела и покрив от карбонов композит за по-ниско тегло и повишена здравина. Активният спойлер от карбонов композит се отваря при скорост от 80 км/ ч., за да потиска надигането отзад и да осигурява повече стабилност при шофиране при висока скорост.

 • 2018 lexus lc yellow colour combinations 810x1080 v3 new

  ВЪНШЕН ЦВЯТ FLARE YELLOW

  Разработен специално за LC, цветът Flare Yellow е емоционален цвят, в синхрон с динамичното шофиране, което автомобилът притежава. Поставени са множество жълти слоеве, за да се постигне високохромогенен цвят. Цветът е постигнат чрез наслояването на две различни покрития от силно наситено жълто и блестяща слюда.

  Резултатът е тон с високо насищане и силен блясък, който не може да се сравни с нищо преди това от Lexus.

 • 2018 lexus lc yellow superior interior 810x1080 v2 new

  КАЧЕСТВО И КОМФОРТ В КУПЕТО

  Специалната цветова схема продължава в купето, където черните панели на вратите са подчертани от вложки Alcantara в топложълто. Топлият жълт нюанс е в контраст с детайлите от шевовете на белите кожени седалки, инструменталния панел, волана и подлакътника на централната конзола. Той е пример за майсторската изработка „такуми", която е отличима черта от лукса при Lexus. Купето също така включва Head-Up дисплей за водача, черна кожа Alcantara на таблото и електрически настройки за предните седалки в 10 посоки, които са с кожа semi-aniline.