МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА

ФЛАГМАН КАЧЕСТВО

Когато Lexus представи за пръв път LS през 1989 г., нашата отдаденост към занаятчийската изработка и върхово качество направи революция в очакванията на хората за луксозни автомобили.

СТАНДАРТЪТ LS

Различен във всеки детайл, LS е легенда в занаятчийството, грижата за собственика и отдадеността. Съчетавайки спираща дъха динамика с иновативен и непреходен стил, той е проектиран и изработен така, че да ви поднесе уникално и завладяващо изживяване зад волана.

LS е неуморно усъвършенстван във всеки аспект, определяйки стандарта за истинска ръчна изработка и качество от най-високо ниво в цялата гама Lexus.

    takumi flagship craft the ls standard

ВЪРХОВА ИЗРАБОТКА

 •     takumi flagship craft exceptional finish 01

  ВЪРХОВА ИЗРАБОТКА

  ВДЪХНОВЕНА ОТ ЯПОНИЯ

  За да аранжираме LS отвътре се обърнахме към корените си. Поглеждайки към японската култура, намерихме вдъхновение за изцяло нов подход към оформлението. Традиционните влияния се комбинират с усъвършенствани техники за производство, за да се стигне до спиращи дъха ефекти.

  Японските латерни вдъхновяват амбиентното осветление, а подлакътниците сякаш се носят в пространството до панелите на вратите.

 •     takumi flagship craft exceptional finish 02

  ВЪРХОВА ИЗРАБОТКА

  ДЪРВООБРАБОТВАНЕ TAKUMI

  Освен че LS е продукт на най-иновативните технологии за производство на автомобили, той е и място, където естествените материали са използвани с необходимото уважение и усет - създаден е интериор, който е релаксиращ толкова, колкото и стилен.

  Сложните технологии за рязане на дърво и лазерно рязане правят възможни забележителни форми и повърхности. Предлагат се три уникални възможности, всяка една от тях оригинална и създадена лично от майсторите Takumi - нашите най-опитни занаятчии.

СТЪКЛО KIRIKO

Ежедневната, едва доловима игра на светлина и сенки осигури вдъхновението за партньорство с известен майстор-производител на стъкло Kiriko.

Резултатът от това сътрудничество? Ексклузивно ръчно изработен панел, който посреща водача и пътниците с атмосфера, която е респектиращо нежна и изключително впечатляваща.

РЪЧНО УШИТИ ИНТЕРИОРНИ ЕЛЕМЕНТИ

 • РЪЧНО УШИТИ ИНТЕРИОРНИ ЕЛЕМЕНТИ

  ОРИГАМИ ЕЛЕГАНТНОСТ

  Създадена от нашите майстори-занаятчии Takumi и вдъхновена от японската традиция Оригами, ръчно нагънатата тапицерия в панелите на вратите е истинско произведение на изкуството.

  Зашеметяващото 3D изпълнение улавя "L"-мотива на Lexus в изящните гънки. Ефектът е поразително различен през деня и през нощта, тъй като внимателно изработените детайли от материята взаимодействат със светлината.

 •     takumi flagship craft hand pleated trims 03
      takumi flagship craft hand pleated trims 02

  СЪС ЗАЛЯЗВАНЕТО НА СЛЪНЧЕВАТА СВЕТЛИНА, МАТЕРИЯТА ПРОМЕНЯ ИЗЛЪЧВАНЕТО СИ. ПРЕЗ ДЕНЯ ОСТЕСТВЕНИТЕ ОТБЛЯСЪЦИ ЕЛЕГАНТНО ИГРАЯТ С ГЕОМЕТРИЯТА. ВЕЧЕР, ИЗЯЩНИТЕ ГЪНКИ СА ОСВЕТЕНИ ОТ ИНТЕРИОРНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ НА LS.

СЪЗДАДЕН ДА ПРЕДОСТАВИ КОМФОРТ

Създаването на нов стандарт за лукс не е въпрос на добавяне на по-изискани функционалности. Холистичният подход е жизненоважен. При разработването на новия LS бяхме вдъхновени от японския принцип "Омотенаши" - етиката на гостоприемството.

Съсредоточавайки се върху цялостното изживяване, ние създадохме интериорно пространство, което наистина приветства и обгръща своите пътници, но също така реагира незабавно и интуитивно на нуждите на водача.

    takumi flagship craft crafted for comfort 02

СЪЗДАДЕН ДА ПРЕДОСТАВИ КОМФОРТ

ЛУКС ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

Като идеалния домакин, задната седалка на LS ви приветства и предпоставя да се отпуснете и разтоварите. Има опции за отопление, вентилация и дори масаж 'shiatsu'. Освен това ще се насладите на завидно пространство за краката - повече, от колкото във всеки LS досега.

Ако желаете, може да изберете и седалка с възможност за накланяне на облегалката. Спуснете я до 48 градуса назад и си осигурете спокойствие или го повдигнете до 24 градуса напред за улеснено излизане от автомобила.