КЪМ ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМФОРТ

Настанете се удобно в новия Lexus UX, където всичко е на една ръка разстояние. Ергономичното управление на автомобила е на Ваше разположение.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ПОДОБРЕНА ПОЗИЦИЯ НА ШОФИРАНЕ

Седалката на водача е проектирана, така че да създава естествена позиция с лесен достъп до управлението. Здравата рамка ви дава усещането на комфорт и сигурност, както и чувство за свобода.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

УНИКАЛНА ЯПОНСКА АТМОСФЕРА

Оформлението на инструменталния панел е вдъхновено от японската хартия със зърнеста структура, позната като „уаши", известна в традиционните японски домове, която предизвиква чувство на спокойствие и топлина. Като алтернатива е налична повърхност, наподобяваща кожа, за инструменталния панел.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

УПРАВЛЯВАЙТЕ С ЛЕКОТА

Бърз поглед към мултимедийната система с 10,3-инчов дисплей за бърза актуализация на информацията. Екранът е нежен с очите ви и лесен за разбиране. Поставяйки ръката си, безпроблемно може да управлявате аудио настройките.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

СВЕТЪТ ПРЕЗ ШИРОК ЕКРАН

Независимо дали следите трафика напред от вас или се наслаждавате на красотата на шофирането в провинцията, вашият Lexus UX ви дава усещане на сигурност, като се наслаждавате на най-голямото поле на видимост в неговия клас.