ОБРАТНО КЪМ КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ (AHB)

Системата за Автоматични дълги светлини (AHB) разполага с автоматични сензори, които изключват дългите светлини при приближаването на друго превозно средство. Това ви позволява да си почивате по време на вечерното ви шофиране без да заслепявате другите водачи.

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА „МЪРТВАТА ТОЧКА"

Преодолейте границите на периферното си зрение. Системата за следене на „мъртвата точка" предупреждава водачите за всякакви препятствия, които може да не са видими в страничните огледала, за да ви даде пълна представа за пространството около вашия автомобил и да ви позволи маневриране с абсолютна увереност.

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ ПРИ НАПУСКАНЕ НА ПЪТНАТА ЛЕНТА (LDA)

Системата за следене при напускане на пътната лента ви помага да се придържате към пътната лента като нежно вибрира, когато автомобилът излиза от лентата и изпраща дискретни звукови и светлинни предупреждения, за да ви върне отново в лентата.

СИСТЕМА PRE-COLLISION SYSTEM (PCS)

Системата Pre-Collision на новия Lexus LS е подобрена с водещата технология, която да предотврати сблъсък, включвайки Предупреждение за пешеходци, Активен асистент за завиване и Система за предотвратяване на предни, странични повторни удари.