НОВИ ХОРИЗОНТИ

ВИЖТЕ ИЗЦЯЛО НОВИЯ UX

Запознайте се с новата порода кросоувър, който перфектно се адаптира, за да отговори на изискванията на динамичния градски стил на живот. Градските изследователи ще се насладят на безопасното управление, но и на мощната пъргавост, докато изследват вътрешните градски части.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

ИЗЖИВЕЙТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ДИЗАЙН

Разработването на новия Lexus UX беше възможност да се постигне хармонично единство между елегантността и бързината.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

ОСЛЕПИТЕЛНИ НОВИ ЦВЕТОВЕ


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

ЯПОНСКА МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА

Всеки Lexus е изработен, използвайки традиционни техники с изключително внимание към детайла, който отразява японското изкуство на гостоприемството - „омотенаши". Всяка нужда е посрешната безпроблемно и е доставена.


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920

КЪДЕТО ГРАНИЦИТЕ МЕЖДУ ИНТЕРИОРА И ЕКСТЕРИОРА СЕ СВЪРЗВАТ

Дизайнът на UX е вдъхновен от японската архитектурна концепция „енгава", където границите между екстериора и интериора се свързват в естетсвена цялост. Веднага ще се свържете с луксозната, ориентирана към водача среда, която дава усещане за отворено пространство, но и за сигурност.


 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920
„ПРЕМАХНАХМЕ ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ЕКСТЕРИОРА И ИНТЕРИОРА, СВЪРЗВАЙКИ ГИ В ЕСТЕСТВЕНА ЦЯЛОСТ. ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА „ЕНГАВА". ПРИ ТРАДИЦИОННАТА ЯПОНСКА АРХИТЕКТУРА: ТИПИЧНИЯТ ДЪРВЕН КОРИДОР, КОЙТО ИЗЛИЗА ОТ КЪЩАТА НАВЪН."
Г-ЖА КАКО, ГЛАВЕН ИНЖЕНЕР

 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРЕАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

За нас технологията е нищо без въображението. Новият Lexus UX е перфектен пример за това как прилагаме този подход да ви изненадваме и да ви въвличаме в нови изживявания чрез модерно оборудване и характеристики.


 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ГЛАВНИЯ ИНЖЕНЕР НА НОВИЯ LEXUS UX

Новият Lexus UX е разработен под ръководството и погледа на Главен инженер Како. Нейната цел беше създаването на нов жанр кросоувър, който е силен и здрав, но и красив и бърз.


 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920
„ОТ САМОТО НАЧАЛО ИМАХ НАМЕРЕНИЕ ДА РАБОТЯ ЗА РАЗРАБОТКАТА НА НОВИЯ LEXUS UX С ПРОНИЦАТЕЛНОСТ И ГОРДОСТ. ИСКАХ ДА СЪЗДАМ НОВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА СТОЙНОСТ, СПРЯМО ПРЕДИШНИТЕ КРОСОУВЪРИ, ЧРЕЗ ОРИГИНАЛНИЯ ДИЗАЙН, БЕШЕ ВАЖНО ДА ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РЕАЛИЗИРАМ ПЪРГАВО И ВЪЛНУВАЩО ПОВЕДЕНИЕ, ЗА ДА НАПОДОБИ ТОВА НА ХЕЧБЕК".
Г-ЖА КАКО, ГЛАВЕН ИНЖЕНЕР