НОВИЯТ RC

СТИХИЕН, НО И СПОКОЕН

Преоткритото купе RC има отличителен стихиен, но и спокоен характер. Датският главен готвач Андреа Мюлер провежда първото пробно шофиране, след което създава уникално ястие, за да улови контрастните му качества.

ЕМОЦИЯ ОТ ШОФИРАНЕТО


 

 
  2018 lexus new rc driving emotion
 • НОВИЯТ RC

  НОВООТКРИТА ЕЛЕГАНТНОСТ

  Дизайнът на новия RX е вдъхновен от флагман луксозното купе на Lexus - LC. Нова предна броня отвежда нежно въздушните потоци към предните светлини и мрежата на предната решетка се трансформира отгоре надолу. Нивото F SPORT включва ексклузивна черна лайстна около предната решетка и прозорците.

  Вертикално разположените изключително малки тройни LED предни светлини и новите L-образни флуиди светлини добавят към стихийния автомобил повече присъствие. Задните комбинирани светлини сега разполагат с по-отчетливи L-образни лещи. Нова иконична характеристика на дизайна при купетата на Lexus.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote foreground

  ШЕФ АНДРЕА СЪЗДАВА УНИКАЛНО ЯСТИЕ, КОЕТО ОТРАЗЯВА ОСТРИТЕ ЛИНИИ НА RC И ЛУКСОЗНИЯ МУ ИНТЕРИОР, ИЗПЪЛНЕН С ВКУСОВИ КОМБИНАЦИИ КАТО ЛЕКО СОЛЕНАТА ВЪЗДУШНА БОНБОНЕНА КОСА, ПОРЪСЕНА С ЛИМОНОВ ПРАХ.

БЪРЗО УПРАВЛЕНИЕ


 

 
  2018 lexus new rc razor sharp
2018 lexus new rc quality abd space

НОВИЯТ RC

ПОДОБРЕНО МЕКО УСЕЩАНЕ НА ВОЗИЯТА

С гладкото, по-стабилно качество на возене и по-бързи характеристики на управление, заети от LC, новият RC е по-бърз и елегантен от всякога.

Детайли като новата форма на страничните прозорци като перка на акула и дълбоката линия на задната броня придават на автомобила по-добра стабилност на управление и подобрена аеродинамика.

УСЪВЪРШЕНСТВАНО КАЧЕСТВО

В купето всичко от висококачествените материали до точното разположение на бутоните за управление и измервателните уреди са създадени за увеличаване на удоволствието от шофирането до максимални нива.


 

 
  2018 lexus new rc quality abd space
 • Изящните алуминиеви вложки Нагури в купето на моделите RC F SPORT са вдъхновени от въртеливите фигури на остриетата на традиционните японски мечове. Вътре в автомобила е насочена нагоре успокояваща светлина, която „къпе" купето с мека светлина. Осветлението на вратите се настроива автоматично, за да отговори на условията за шофиране. Нов аналогов часовник, идентичен с този на LC, се разполага високо на инструменталния панел като още една идентификационна характеристика на купетата Lexus.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote foreground 810x1080 v2

  СТИХИЕН, НО И СПОКОЕН - СЪЧЕТАНИЕ, КОЕТО СЕ ПРОЯВЯВА ПРИ РАЗЛИЧНИ РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ, ОТ СИЛНО СПОРТНО УСЕЩАНЕ ДО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМФОРТНО ТАКОВА.

  Андреа Мюлер, Шеф-готвач

ЕКСКЛУЗИВЕН ПОГЛЕД В ПАРИЖ

Ексклузивното pop-up събитие се проведе месец преди световната премиера на купето Lexus RC по време на Автомобилното изложение в Париж. Шеф Мюлер от ресторант Copenhague на Шанз-Елизе, чиито умения бяха отличени с първата звезда Мишелин по-рано тази година, представи ястие, което изразява есенцията от преобразения RC, за да достави нещо забележително.