RC

МОЩЕН, НО И ЕЛЕГАНТЕН

Новият RC е прероден със спортно-елегантен екстериор, базиран на изтънчения дизайн на флагман купето LC.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RC

Спортно купе, което осигурява върхова динамика и смел, привличащ погледите дизайн. Зад мускулестите и агресивни форми, късото междуосие и високоякостно шаси на RC гарантират изключителна управление и устойчивост. Отличителното 4-местно купе се предлага с мощен бензинов или хибриден двигател, за да може да конфигурирате вашия мечтан RC.


 

 
  2017 lexus rc 300h key features
 • Спортна позиция на шофиране

  От ниската позиция на шофиране, вие наистина ще почувствате пътя под вас, усещайки реакцията на автомобила при най-малкото завиване с волана.

 • Гъвкаво пространство

  Практичната задна седалка в съотношение 60:40 е стандартна за RC. Предлагайки удобствата на комби автомобил, но с грацията и изтънчеността на спортно купе, когато е със свалени задни седалки, RC предлага достатъчно пространство за транспортиране на обемни предмети.

 • Система Smart Entry

  Доближете се до RC с ключ в джоба и двете дръжки ще бъдат осветени елегантно, за да ви посрещнат. Изящно изваяните дръжки нямат отвор за ключ - първите в света подобни дръжки.

 • Отопляем кожен волан

  Облеченият с висококачествена кожа волан разполага с поставки за палците, както и размер, оптимизиран за удобен захват. За допълнителен комфорт в студените дни воланът разполага с подгряване.

 • Динамика и безопасност

  Оборудван с Интегрирана система за управление на динамичната устойчивост (VDIM) и мощни вентилирани спирачки, RC е проектиран да ви държи вън от опасности.

 • Избор на режим на шофиране

  Изберете правилния режим за всяка ситуация - от оптимална ефективност до максимална динамика. Режим ECO намалява емисиите и пести гориво; за ежедневно шофиране режим NORMAL осигурява оптимален баланс между мощност, икономия и качество на возене. А за подобрена динамика, просто превключете на режимите SPORT и SPORT+.

ОТКРИЙТЕ ЦВЕТОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Започнете конфигурацията на RC спрямо вашите изисквания, експериментирайте с различни цветове или продължете напред към оборудване и галерия

Кликнете върху автомобила, за да завъртите

RC 300h F Sport Premium / Черно

УСЕТЕТЕ RC

С ориентирания към водача кокпит, мускулеста визия и изящно изработен интериор, Lexus RC е неустоим баланс между динамика и изтънченост. Ако има купе, което е предназначено да гали сетивата, то това е именно RC.

EXPERIENCE THE RC

Моделът не е представителен за гамата.

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА