RC F

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ RC F

ПОДОБРЕНА ДИНАМИКА И СТАЙЛИНГ

RC F купе ще бъде подновено през 2019 г. с пълен набор от подобрения, разработени, за да подобрят динамиката и освежат отличителния стайлинг на автомобила. Допълneнието на RC F е с изцяло нова, лимитирана серия Track Edition, която предлага лукс на пътя и сериозна динамика на пистата. Стартът на производство както на RC F, така и на RC F Track Edition 2020 ще започне презмарт 2019 г. Цените ще бъдат обявени малко преди старта на продажбите.

 • 2019 lexus rcf article12

  LEXUS RC F

  ПРЕРАБОТЕН СТАЙЛИНГ

  LED предни светлини с вградени дневни светлини, заден дифузер в цвета на купето, обновена форма на предната решетка и нови вградени стопове придават на RC F по-изчистен и по-изсечен външен вид.

 • 2019 lexus rcf article09

  LEXUS RC F

  ПОДОБРЕНА ДИНАМИКА

  Теглото на купето е намалено без да е правен компромис с усещането за изтънченост и здравина на купето. RC F включва електронен стартов бутон като стандарт, като позволява водачите да постигнат ускорение от 0 до 100 км/ ч само за 4,5 сек.

  Специално разработените гуми Michelin Pilot Sport 4S намаляват недозавиването, подобряват цялостното странично сцепление и увеличават издръжливостта при екстремни условия.

  Въвеждането на алуминиеви конзоли, кухи валове, съкратен всмукателен колектор и по-малък компресор за климатичната система намаляват теглото.

 • 2019 lexus rcf article04

  LEXUS RC F

  TRACK EDITION

  Аеродинамичният стил на Track Edition предлага по-добро сцепление и по-прецизно завиване. Благодарение на по-леки алуминиеви колела, карбон-керамични дискове и спирачни апарати, Track Edition може да се похвали със значително понижение на теглото с 25 кг в предната част на автомобила.

  Червеният кожен интериор идва като стандарт заедно с акценти в седалките в Алкантара и червени карбонови лайстни. Автомобилът се предлага с два екстериорни цвята: Ултрабяло и ексклузивния Матовосива мъглявина.

Next steps