ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С RC F

Мускулестата визия и моторспорт линии правят дискретността мисия невъзможна за RC F. А и защо да остане незабелязано това спиращо дъха 2+2-местно купе? RC F е създаден да провокира физическа реакция у водачите, които настояват да получат безкомпромисна динамика и безкомпромосна изтънченост.


 

 
  RC F Key Features
 • Ръчно изработена V8 мощ

  Ръчно изработен и настроен със стетоскоп, този невероятен 5.0-литров V8 двигател генерира 477 к.с и 520 Нм въртящ момент. Цилиндровата глава и всички подвижни части са проектирани да осигурят по-висока мощност при високи обороти.

 • Спортна VDIM

  Спортната интегрирана система за управление на динамичната устойчивост на автомобила (VDIM) гарантира, че огромната мощ на RC F е достъпна и безопасна, дори във високоскоростни завои.

 • Карбонов пакет

  Възползвайки се от технологията за производство на елементи от въглеродни нишки, разработена за нашия суперавтомобил Lexus LFA и за състезателния автомобил IS F CCS-R, моделът RC F 'carbon pack' е с 9.5 кг по-лек от стандартния автомобил.

 • 8-степенна Sport Direct Shift трансмисия

  V8 двигателят доставя мощността си чрез 8-степенна Sport Direct Shift (SDS) трансмисия с възможност за ръчна смяна на предавките. Управлението на трансмисията е настроено така, че да реагира прецизно дори на най-малкото натискане или отпускане на педала на газта.

 • 19-инчови ковани алуминиеви колела

  Налични като допълнително оборудване, алуминиевите колела на RC F са ковани (а не ляти) - процес, който наподобява техниката на ковачите за подобряване на здравината на металната структура и олекотяване на материала.

 • Кожени спортни седалки

  Кожените спортни седалки на RC F с висок гръб са изработени чрез метода за интегрирано отливане на пяната, гарантиращ перфекна опора. Дълбоката основа и издължени странични възглавници осигуряват комфорт и сигурна позиция, намалявайки натоварването в чувствителната бедрена област.

ОТКРИЙТЕ ЦВЕТОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Започнете конфигурацията на RC F спрямо вашите изисквания, експериментирайте с различни цветове или продължете напред към оборудване и галерия

Configure your car

Кликнете върху автомобила, за да завъртите

RC F Carbon 5.0-литра бензин 477 к.с. AT / F бяло

УСЕТЕТЕ RC F

Под изпъкналия преден капак се намира най-мощният V8 двигател, който някога сме създавали. Единствената му цел да генерира изключителна мощ. Почувствайте неудържимия и пристрастяващ звук при подаване на газ между предавките, докато диференциалът с векторно разпределение на въртящия момент гарантира контрол при висока скорост. RC F притежава духа на истинско състезателно купе.

EXPERIENCE THE RC F

Моделът не е представителен за гамата.

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА