ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS ES

ВОДЕН ОТ ИНТУИЦИЯТА

Когато човек и машина работят заедно, се случват невероятни неща. Затова сценарият на телевизонния клип за новия Lexus ES, автомобил, който предвижда поведението на водача, беше написан изцяло от изкуствен интелект (AI) и заснет от режисьор, отличен с множество награди.

ЧОВЕК И МАШИНА

Видеото демонстрира внушителните инженерни решения и дизайн, които правят новия Lexus ES най-интуитивния модел досега.

 • ВОДЕН ОТ ИНТУИЦИЯТА

  РАЗРАБОТЕН, ЗА ДА РЕАГИРА

  Иновативната платформа на новия Lexus ES прави автомобила изключително интуитивен за шофиране. Модерни технологии, внедрени в модела подпомагат вашите решения като ви дават усещане за комфортна предсказуемост с усещане за бърза реакция във всеки момент. В допълнение Асистентът за следване на пътната лента допълва интуицията ви като подпомага запазването на движението в лентата при натоварен трафик и ниска скорост.

 •     2019 lexus es driven by intuition cinemagraph designed to protect

  ВОДЕН ОТ ИНТУИЦИЯТА

  РАЗРАБОТЕН, ЗА ДА ПРЕДПАЗВА

  Новият ES е оборудван с Lexus Safety System+. Системата е разработена да подпомага вниманието на шофьора, неговите решения и управление на автомобила при ситуации с широк обхват от скорости и условия. Технологиите в ES допълват вашите собствени сетива като спомагат избягването на евентуален сблъсък.

    2019 lexus es background desktop 1920

ПЪРВАТА В СВЕТА ТВОРЧЕСКА РАЗРАБОТКА МЕЖДУ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ И ЧОВЕК

Използвани са голям обем от данни и проучвания от изкуствения интелект (AI), което довежда до написването на сценария за телевизонния клип. Веднъж написан, сценарият е предаден на наградения с „Оскар" режисьор Кевин Макдоналд, за да вдъхне живот на историята. Работата върху сценарий, създаден от изкуствен интелект (AI), надминава очакванията за възможните постижения на всички, въвлечени в проекта.

    2019 lexus es background desktop 1920