2019 lexus ct 200h sport hero

САМОЗАРЯДЕН, ПЪЛЕН ХИБРИД CT

КАЖЕТЕ „ДА" НА ГРАДСКИЯ ЖИВОТ

Динамичният 5-местен компактен луксозен хибрид е идеален за натоварената градска среда.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС CT

Прясно обновен за 2018 г. нашият 5-врат компактен автомобил съчетава изтънчен градски дизайн с уникална Lexus майсторска изработка и най-модерни технологии. Изпитайте ексклузивния лукс с изящно ушития кожен салон, съвършено обработени дървени вложки и безкомпромисно нанесена екстериорна боя. CT 200h предлага несравним микс от комфорт и хибридна ефективност. В почти безшумен режим на движение (EV) автомобилът не изразходва гориво и не генерира вредни емисии, тъй като е самозареждащ се Lexus хибрид, който не се нуждае от зареждане в електропреносната мрежа


 

 
  2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Пълнохибридна технология

  Използвайки нашата иновативна технология, Lexus CT съчетава бензинова с електрическа мощ, за да предостави несравним комфорт и гъвкавост в комбинация с ниски разход на гориво и вредни емисии. Със самозареждащите се Lexus хибриди сте готови винаги за път.

 • Обновен смел дизайн

  Привличайте погледи в града с отличителната предна решетка, LED фарове и динамична визия на Lexus CT 200h. Изберете вашия цвят от богатата гама едноцветни и двуцветни комбинации.

 • „Омотенаши" посрещане

  От елегантните светлини, които ви посрещат при приближаване до персонализираните интериорни настройки, CT ви приветства в стила на традиционното японско гостоприемство „омотенаши". Ексклузивна майсторска изработка, проектирана да ви създаде домашна атмосфера.

 • Майсторска изработка „такуми"

  Производството на всяко CT 200h е контролирано от нашите майстори занаятчии „такуми", които правят щателна проверка на качеството спрямо високите стандарти на Lexus. Те предават сръчността и уменията, получени от десетилетия опит в изработване на уникални детайли и прецизно инженерство.

 • Lexus Safety System +

  Насладете се на интелигентна подкрепа и по-удобно шофиране с активните системи за безопасност на CT: Система Pre-Collision System с Разпознаване на пешеходци; Асистент за поддържане на пътна лента; Автоматични дълги светлини; Асистент за разпознаване на пътни знаци; Адаптивен круиз контрол.

  Научете повече за Lexus Safety System+

 • F SPORT стайлинг

  Търсите по-динамичнни форми? CT 200h F SPORT разполага с още по-смела вретеновидна предна решетка, 17-инчови F SPORT колела и ексклузивни стайлинг детайли. Динамична визия, вдъхновена от нашите моторспорт модели.

ТЕСТВАЙТЕ CT

CT 200h е единственият истински луксозен компактен автомобил, оборудван с най-модерната в света самозареждаща се хибридна технология; перфектен баланс между качество, ръчно изработен лукс и несравнима ефективност, събрани в този хечбек с 5 врати.

ИЗПИТАЙТЕ CT

Моделът не е представителен за гамата

ДРУГИ МОДЕЛИ В НАШАТА ГАМА